Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekneme gelen özel misafir
tahsinmersin yazdı:geçmiş olsun salih.
tüm bu temizlikten sonra tekneye bir kaç temiz pet daha bıraksaydın,diğerleri içinGulumse.
yani ailecene gelmişlerse geride kalanlarıda düşünmek lazım.Siyirdim
Tahsin hocam yiyecek birseyler bırakmakta fayda var yoksa ne bulsa kemiriyor canavarlar Bobo

ustam61 yazdı:geçmiş olsun salih kardeş.Ş.refsiz hayvan heryerde başımıza bela ya.kurban bayramı dolayısıyla arabadaki malzemeleri bodruma koymuştum.acele ile aldığım sırt çantasından ses gelince merak ettim arabaya koymadan içine bir bakayım dedim.oltaların bulunduğu yeri boşalttım bişi yok.yanda küçük bir cep var iğne,kurşun koyduğum.birde oraya bakayım diye kapağını açtığımda nerdeyse yüzüme sıçrıyordu.sert süngerden mantar vardı onu dişlemiş.
Kabloları da kontrol etseydin,kemirdiği yerleri bantla sararsan ilerde kısadevre yapma ihtimalini yok etmiş olurdun.Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkürler üstad tavsiyeni dinleyeceğim Smile

Albatros-gr yazdı:Salih oncelikle gecmis olsun....Affet
teknenin icinde ,dolaplarin haricinde,yenecek bir sey birakmamak lazim..
dedigin gibi cok gicik bir olay..birde tiksindiriciHadiordan...bir defa benimde girmisti..fakat senin kadar zarara yapmamisti..teknede temas ettigim yerleri ozellikle sirke ile silmistim..sirke guzel sterize yapiyor..
diyeceksin simdi baliklta o eller ile her sey yiyoruz..fakat fare olayi baska degil mi?

neyse baska sakatlik olmasin...kerata bulmus belasini...Siyirdim
Faruk abicim tüm tekneyi sildim ama sirke iyi fikir önümüzdeki hafta bir de sirkeli suyla dezenfekte edeyim bari Smile
3 adet kutu içinde Türk bayrağı vardı hemde sert bir torbanın içinde torbayı delmiş sonra kutuları delmiş bayrakları delik deşik etmiş kerata, yedek mazot deposu hariç tüm plastikleri delmiş açlıktan. pet suları ise öyle güzel gelmiş ki inanamızsın bütün suları bitirmiş Smile
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:salih reis misafirin geldiği yere yapışkan'dan sür kemirme olayından kurtulursun geçmiş olsun .

Fikret abicim yapışkan dediğin nedir merak ettim Mahcup
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Fikret abicim yapışkan dediğin nedir merak ettim Mahcup
reis eczanelerde satılıyor tüp içinde söyle verirler kartonun etrafını daire şekilde gezdir ortasına el değmeden peynir koy gelen misafirin kurtulma şansı yok...AlkisSeerf
Bul
Salih reis geçmiş olsun kıyıya bağlı tekne sahiplerinin baş belasıdır fareler
kıyıya bağlanan iplere fareler geçmesin diye bir parça takılıyor
onları bir araştır istersen hatta bir teknede plastik huniden yapılmışını görmüştüm
aynısının büyüklerini gemilerde kullanılır halatlara takılır belki görmüşsündür
elektrik tesisatını çok iyi kontrol etmen gerekir
tekrar geçmiş olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Geçmiş olsun Salih Reis..İplere engel koymakta fayda var tabii..
Bul
Bu hayvan buradada başımızın belasıHadiordangeçmiş olsun Salih.
Bornova - izmir
Bul
geçmiş olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Çok geçmiş olsun, bu arkadaşlar güzelde balık yiyor Siyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Salih'cim geçmiş olsun.Balık avcılığındaki ustalığını fare avcılığında da göstermişsin.Bir daha aynı sıkıntıları yaşamaman dileklerimle selam ve sevgiler.
Bul
salıh davetsız mısafır senı ugrastırmıs belasınıda bulmus neyse genel bır bakım yapmıs oldun gecmıs olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Panama Bayraklı Rus Bandıralı Özel Yatta Çıkan Yangın ANTALYALI07 11 2,264 30-04-2007, 01:31
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi