Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panama Bayraklı Rus Bandıralı Özel Yatta Çıkan Yangın
Antalya Yat Limanı açığına demirleyen Panama bayraklı Rus bandıralı özel yatta çıkan yangın tamamen söndürüldü. Deniz polisleri tarafından Antalya Limanı'na çıkarılan mürettebatlar, yangının tamamen söndürülmesinin ardından, sağlık kontrolünün geçirilerek yata geri gitti.
sabah işe giderken yatı görmüştüm tamamen söndürülmüş,herhangi bir tehlike kalmamış....tehlike ucuz atlatıldı.....
Bul
Paylaşım için teşekkürler aytekin abi.Saygılar.
Bul
Allahtan can kaybı olmamış. İnşallah denizide kirletmemiştir. Paylaşım için teşekkürler Aytekin.
Bul
İnşallah denizi kirletmemişlerdir bencede.
Bul
deniz kirlenmediyse, can kaybı yoksa sorun yoktur
Bul
deniz nasıl kirlenmesinki elbet kirlendi tabii de yapacak bişey yok ne yazıkki olan olmuş kaza bu sonuçta ölen olmamış en iyiside bu geçmiş olsun içindeki insanlara
Bul
bildiğim kadarıyla denizde bir kirlilik söz konusu değilmiş...allahtan denize bir zarar vermemiştir....akşam tekneyi yerinde göremedim.sanırım fazla bir hasarı yoktu....ayrılmış olabilir....akdeniz ucuz atlattı....
Bul
Bu yangın ile şüpheli durumlardan söz ediliyor bakalım neler çıkacak. Umarım kalıcı zarar bırakmamıştır.
Bul
MABER yazdı:bildiğim kadarıyla denizde bir kirlilik söz konusu değilmiş...allahtan denize bir zarar vermemiştir....akşam tekneyi yerinde göremedim.sanırım fazla bir hasarı yoktu....ayrılmış olabilir....akdeniz ucuz atlattı....

inşallah valla böyle durumlarda gemide patlama olmasın diye yakıtlarını denize boşaltıyo olamazlar heralde ne dersin cengiz reis yapıyorlarmıdır acaba
Bul
bununla geçmiş olsun,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ırmaktan çıkan balık şaşırttı LeVrEkCi 8 1,865 25-02-2011, 13:09
Son Yorum: yycolak
  Tekneme gelen özel misafir Salih Reis 24 3,832 29-12-2010, 10:25
Son Yorum: mariner8
  Marmara'dan çıkan tuhaf yaratık LeVrEkCi 11 2,754 25-11-2010, 19:06
Son Yorum: pontevedra
  Yangın helikopteri balık havuzundan su alınca... pardallian 11 3,776 23-06-2007, 15:07
Son Yorum: pasalı_mug
  NAVİGASYON DESTEĞİ OLMADAN DÜNYA TURUNA ÇIKAN TÜRK KUCUKYALI 0 1,787 12-10-2006, 17:01
Son Yorum: KUCUKYALI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi