Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turnadan dönüş
arkadaşlar dün söylediğim gibi turna avı için bugün gürhan ,serkan,necaattin hocayla beraber demirtaş barajına gittik.canlı balık yakalamaya çalıştık küçük kaya balığıda olsa 4 adet taktık hava çok rüzgarlı olduğundan başarılı olamadık.silikon ve kaşıkta çevirdik ama nafile yani elimiz boş döndük.ama çok iyi sohbet ve muhabbetten sonra güzel bir yemek herşeyi unutturdu .güzel bir gün ve temiz havadan sonra döndük.bidahaki sefer rast gele dileklerimizle ayrıldık.herkese rastgele
Bul
Önemli olan sizin orada tutacağınız balık olmazdı.O güzel muhabbet daha güzel oluyordur.Balık herzaman bulunur ama dost,arkadaş herzaman çıkmaz karşınıza.Hepinizi tebrik ederim.Saygılar.
Bul
kazasız,bol muhabbetli geçen bir macera,balıkta olsa güzel olurmuş ama,bu kadarıda yeterli bence,stres atmak,dostlarla muhabbet etmek en güzeli bu....paylaşım için teşekkürler...
Bul
rüzgarlı havada turna zor olur, hele kıyıdan çok daha zor, bir dahakine rastgele inşallah.
Bul
Güzel bir gün geçirmışınız arkadaşım baska birgünde balık tutarsınız.Alkis
Bul
geçen yıl bende demirtaş barajında turnaya canlı yem ile çok denedim ama hiç balık alamadım.
barajda hala turna varmı bilmiyorum ama tutanı çok zamandır görmedim. manzara süper,balık alamamış olmanız normal bence, güzel bir gün geçirmişsiniz, birdahaki sefere balıkta olur inşallah...
Bul
Allah içinize sindirsin sohbetin tadı başka olur. Balık ta olsa daha iyi olurdu ama bu işler daima kısmetle biçilmiştir
Bul
balık bahane muhabbet şahane olmuş ben hep diyorum bu site süper diye güzel arkadaşlıklar dostluklar kuruluyor hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz teşekkürler paylaşım için.
Bul
Hava bozduğunda rüzgar çıktığında veya yağmur yağacakmış gibi aşırı esinti olduğunda malesef turna avlamak yani başka tür balık avlamak zor imkansız hale geliyor.Muhabbet etmek temiz hava almakta iyidir.
Bul
Turna ızgara başka sefere ama olsun bugun sucuk ızgara vardı.) muhabbetle sucuk ekmek iyi gitti doğrusu. Bakalım yarın eşkina nasıl gidecek Smile))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  73 PARÇAYLA DÖNÜŞ ALTAYLI 11 3,193 05-09-2006, 16:59
Son Yorum: kartallı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi