Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Arkadaşlar hepinize selamlar.Yaklaşık bir aydır yaşadığım böbrek rahatsızlığı nedeniyle denizden ve avdan uzak kaldım.Allah kimseye vermesin.Bu pazar ekürüm Tunç ile sarkıtma sezonunu açtık ve orta suda gopezleri kıstırdık başka da birşey yoktu.Neyseki çupura sezonu geliyor.Sitemizin yeni hali çok hoş olmuş tebrikler.Tüm üyelerimizin yeni av sezonu sağlık bolluk ve bereketli geçmesi dileğimle
![89 89](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/89.gif)
[attachment=1126]
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
geçmiş olsun dileklerimizi kabul et lütfen ama avı iyi becermişsin rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
çok geçmiş olsun.valla tebrikler güzel av olmus o kadar balık tuttum palamutta rastgeldi ama şöyle 1 kerede 20 li 30 lu palamut çekmeyi hep istemişimdir en fazla 30 lu oltayla 24 kolyoz çekmiştim
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
üstad kırmışsın gene balığı helal olsun güzel balıklar
geçmiş olsun böbrek ağrısını bende iyi bilirim kıvrandırır adamı taşlar ufak ise eşkina taşı faydalı olur benim taşlar 5-7 mm idi 13 tane taş düşürdüm istersen sanada göndereyim taşlar ufaksa faydası dokunabilir
ama genede doktor işine karışılmaz.
rasgele
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
tebrikler üstad, bu arada izmir ve civarında da palamut alınmaya başlandı...
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Geçmiş olsun üstad. Ne güzel sıra sıra dizmişsiniz balıkları. Onları önce temizliycen. Sonra buğlamasını çorbasını ve ızgarasını ardından bir de tava yapıp 35x2:70'lik rakıyla buzlu buzlu götürücen ?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
OceanDream yazdı:Geçmiş olsun üstad. Ne güzel sıra sıra dizmişsiniz balıkları. Onları önce temizliycen. Sonra buğlamasını çorbasını ve ızgarasını ardından bir de tava yapıp 35x2:70'lik rakıyla buzlu buzlu götürücen ?
yaww sen nasıl bi insansın günde 3 kere güldürebiliyorsun insanı teşekkürler valla siteye renk getirmişsin cumartesi akşamı sabah 4 e kadar lüfer rakı yaprık 2 dk önceye kadar rakı görmek istemiyordum yazını okudum canım çekti iimi
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)
Yorumları: 105
Konuları: 15
abi harika bir şey bunlar ya
burhan bir 70 likte bende ac abilere
bu efkar ancak böyle dağıtılır
of anam of
balık avlamaya gidememek ne garip bir duygu
üstad bu arada cok geçmiş olsun
bende bol bol kum dökerim
bilirim az buçuk bu ağrıları
kendinize iyi bakınız
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
geçmiş olsun üstad.gitmediğin günlerinde acısını çıkarmışsın.afiyet olsun.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
geçmiş olsun dileklerinize çok çok teşekkürler inanın insan mutlu oluyor.Minekop taşları stokta bekliyor. şu sıralar başka bir uygulama var.Eğer başarılı olursa herkese duyurucam.Bu arada balık salata ve rakı üçlüsü bu işin en fiyakalı tarafı.Hele külle örtülmüş mangalın üzerinden tabağımıza indirilişin deymeyin keyfine.Geniş zamanda bazı tarifler vereceğim ve sizlerden de öğreneceğimiz vardır herhalde. Hepinize sağlıklı ve neşeli günler dilerim.