Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.Türkiye organizasyonu
ocak ayı sonuna kadar yer ve zaman belli edip konuyu açmamız lazım arkadaşlar.
Bul
abi daha tatlısu tuzlu su ona karar verilmedi galiba,gerçi herkes herşeye hazır ,şöyle güzel yeşillikler içinde bir göl kenarıda süper olmazmı, balık yönünden kısır geçebilir belki ancak muhabbete güzel zaman kalır,tabi benim dediklerim öylesine temenni, yoksa bana kalsa ve vize problemi olmasa Faruk abilerin başına ekşiyelim derdim, hazır paragatlar tutuyor zaten balığı nede olsa değil miSiyirdimHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi daha tatlısu tuzlu su ona karar verilmedi galiba,gerçi herkes herşeye hazır ,şöyle güzel yeşillikler içinde bir göl kenarıda süper olmazmı, balık yönünden kısır geçebilir belki ancak muhabbete güzel zaman kalır,tabi benim dediklerim öylesine temenni, yoksa bana kalsa ve vize problemi olmasa Faruk abilerin başına ekşiyelim derdim, hazır paragatlar tutuyor zaten balığı nede olsa değil miSiyirdimHappy
orası olamsada yakınına saroza gidelim balık tutar balık yeriz ortak Seerfo dediğinde bana uyar aslında tatlısu muhabbetide olur balık tutmak çok önemli değil ama deniz olursa yüzeriz dalarız beee Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:orası olamsada yakınına saroza gidelim balık tutar balık yeriz ortak Seerfo dediğinde bana uyar aslında tatlısu muhabbetide olur balık tutmak çok önemli değil ama deniz olursa yüzeriz dalarız beee Gulumse

Aman abi onunla denize falan girilmez Hadiordan adam tuzlu suda bile yılanı bulup tesbih yapıyor Siyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
valla yüzeriz yüzmesinede bu sefer büyük sözü dinleyip güneş kremide alacağım yanıma ,dilim değil resmen bizzat ben yandım yaw Turanköyde Siyirdim
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Aman abi onunla denize falan girilmez Hadiordan adam tuzlu suda bile yılanı bulup tesbih yapıyor Siyirdim.
iyilik yaptık işte sana yaw, maazallah ya sana saldırsaydı o yılan ,kurtardım işte seniSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:iyilik yaptık işte sana yaw, maazallah ya sana saldırsaydı o yılan ,kurtardım işte seniSiyirdim

Allah senden razı olsun ne diyim anakondamıyıdı onun cinsi? Siyirdim
Bu arada seni kurtaracak güneş yağı icat olmadı haberin olsun pişmaniyelere göre diye bi ibare hiç birinde yazmıyor Bobo.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:iyilik yaptık işte sana yaw, maazallah ya sana saldırsaydı o yılan ,kurtardım işte seniSiyirdim
sen o yılanı nasıl gördün nasıl yakaladın ben anlamadım valla iyiki varsın be ortak yoksa ya serkanı ya beni yerdi o yılan Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordansen akıllanmayacanmı be Nihat ım.suya üfleyerek girmen lazım senin dedik ya.Hehebu yıl leyleği havada ,lüferi ızgarada gördük te erdek,izmir,istanbula geldikdi.bakalım 2011 de görebileceğizmi?bence farketmiyor uzak olursa 1 hafta önceden gidip çadırı kuruyorum nasılsa.Hehe Aklıma da gelmişken Erdek te resim üzerinde bir yer işaretlemiştim hani bura benim diye.oralara yakın bir yerdi sanırım tuttuğum o renkli balık.bahriyeli de tutmuştu orada.Hehekoyun sarozun resmini de yer beğenelim.HeheHehe
evet ustam işaretlediğin yerde yapmıştık siftahı, valla balık renkli menkli, sazan gibi tadı vardı afiyetle götürdük işte, kibarlar yemiyorlarmış lapinleri,valla lokum gibi bişiydi,(yada bizim kafalar dan dolayı öyle geldi Siyirdim)
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen o yılanı nasıl gördün nasıl yakaladın ben anlamadım valla iyiki varsın be ortak yoksa ya serkanı ya beni yerdi o yılan Siyirdim
abi yakalamasını boşver şuna şaşırdım; tamda yılan muhabbeti yapılırken nereden çıktı o yılan anlamadım ya,pişti bu kadar denk gelmez, asım bizim gölde yılan yakalama olaylarını anlatıyordu,lap diye ortaya çıktı çataldil yaw, garip bişiSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,345 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 292 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,186 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,461 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,397 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,374 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,981 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,800 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,778 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,332 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi