Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlar benide çağırdı
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler orhanbaba.maşallah balığı kırmışsınız.(yayınlar,sazanlarda beni çağırıyor da nasip işteSiyirdim).avlarınız bereketli olsun.AlkisSeerf
Teşekkürler ustam,sanada yayının en babasının rastgelmesi dileğimle.RastgeleSeerf

thunderbolt yazdı:Orhan Baba seni defalarca tebrik ediyorum Alkis Sebebine gelince ne tutmak istiyorsan onu koşturduğun gibi o balığı almadan da dönmüyorsun Alkis Karışıkların da başka bir alem Wink Afiyet şeker olsun Seerf
Daha yakalamayı düşündüğüm balıklarda var,havanın uygun zamanını yakalamak lazım.Teşekkür ederim NedimSeerf
Bornova - izmir
Bul
tahsinmersin yazdı:Orhan baba mükemmelsinGulumse.balıkların şahane,bunlar sakın yunandan kaçmış olmasınSiyirdim
ellerine sağlık,afiyetler olsun.
Valla tuttuğumuz yer sakızla buranın tam ortası diyebilirimHappymercanları içeri alırken pasoport sormak hiç aklıma gelmediSiyirdimteşekkür ederim sevgili İsmailSeerfsanada bol şanslar dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
ekmekçi bereketli olsun Alkis kırmızıları çekmişsin AffetSeerf iyi de gider hanii 76
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun arkadaşlar çinekopğ geliyormuş inşallah bol olur bu yılHehe
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
doktor yazdı:maşallah Orhan abim herzamanki gibi gene mercanı boğmuşsun şu mercanın rengi ne güzel adamın gözünü alıyor afiyet olsun sayın abim saygılar.AlkisAlkis76

yalova tatar yazdı:ekmekçi bereketli olsun Alkis kırmızıları çekmişsin AffetSeerf iyi de gider hanii 76
Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi eline koluna sağlık,kırmızılar şahane.afiyetler olsun abicim.şansın bol olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Orhan abicim geçtiğimiz ay Yeni liman açıklarında av yapmıştık, misina 0,40 kolçaklar 0,28 asso ultra kullandık,
derinlik 80 - 90 metreler arasında çapa atmadan akış ile çok güzel av yapmıştık.
kurşun olarak 300 grm iskandil kullandık.
yem olarak sadece sülünez Smile

güzel avın için tebrik ederim.Alkis

daha niceleri rastgelsin.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
orhan baba bol balık yakalamıssın tebrıklerAlkis
en cok da su mercanların kırmızılıgına hastayım yaaa cok hos renklerı varGulumse
bızlerı bu guzellıkten mahrum bırakma abı daha bollarına inşAlkisSeerf
Bul
yalova tatar yazdı:ekmekçi bereketli olsun Alkis kırmızıları çekmişsin AffetSeerf iyi de gider hanii 76
İyide gidiyo tatarHappyteşekkürlerSeerf

erdekli yazdı:bereketli olsun arkadaşlar çinekopğ geliyormuş inşallah bol olur bu yılHehe
Harun,özlettin kendini sevgili kardeşimGulumsecinekop avında bol şanslar dilerim.RastgeleSeerf

ANTALYALI07 yazdı:orhan abi eline koluna sağlık,kırmızılar şahane.afiyetler olsun abicim.şansın bol olsun.rastgele.
Teşekkür ederim AytekinSeerf
Bornova - izmir
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim geçtiğimiz ay Yeni liman açıklarında av yapmıştık, misina 0,40 kolçaklar 0,28 asso ultra kullandık,
derinlik 80 - 90 metreler arasında çapa atmadan akış ile çok güzel av yapmıştık.
kurşun olarak 300 grm iskandil kullandık.
yem olarak sadece sülünez Smile

güzel avın için tebrik ederim.Alkis

daha niceleri rastgelsin.
Benim kullandığım ana misina 0.60 sıradan köstekler 0.28 nıppon üçlü bilyalı fırdöndülü 3 köstekli hırsızlı takıma 125 gr kurşun koydum.Biz çapa atarak avlandık yer gps de kayıtlıydıGulumseyem olarak sardalya kullandıysamda tam mercanın üzerinde olduğumuz için balık diğer yemlerede hayır demeyeceğini sanıyorum.
Sanada yeni avlarında bol şanslar dilerim Salih,teşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 4,892 27-08-2011, 11:47
Son Yorum: yycolak
  Mercanlar gunu kurtardi Albatros-gr 40 5,820 24-08-2011, 16:55
Son Yorum: hasansenturk72
  iyiki mercanlar var... Albatros-gr 30 4,097 14-08-2010, 00:22
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü: