Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlar benide çağırdı
Oyy maşallah Orhan abim. Ne mercanmışAlkis
Hepsi süper boy. Bu arada dön benim üçlü fırdöndülü takıma, ne gam kalır ne kasavetSiyirdim
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
orhan baba tek kelime ile harika Alkisböyle bir avı kim istemez isterse fırtına olsun gene giderim hep kupa yakalayacak değilimya Siyirdim bazende mercan olur dimi ama
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Tebrikler kaptan maşallah harika avcılık olmuş..
Bereketli ve afiyet olsun..AlkisSeerf

Derin suda gam olayına gelince ''boncuklu köstek'' işine el at.Rauf kaptanın,Köksal'ın,Bahadır'ın paylaşımlarında da vardı.Biz de mezgit oltasında kullanıyoruz.Forumda ararsan bulursun şimdilik bir tanesi :
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9480
Bul
rusan yazdı:yine yakalmışsın kırmızıları Orhan abi afiyet olsun
Teşekkür ederim RuşanSeerf

MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi süper görüntüler AlkisSeerfAlkis hem keyfine hem lezzetine doymamışsındır, çünki ben bakmaya doyamadım Smile.
Aynen Serkan,yakalaması ne kadar keyifliyse masada bir o kadar lezzetli balıkSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Oyy maşallah Orhan abim. Ne mercanmışAlkis
Hepsi süper boy. Bu arada dön benim üçlü fırdöndülü takıma, ne gam kalır ne kasavetSiyirdim
Rastgele...
Mercanlar gercekten iriydiler,keşke foto makinasını götürseymişim birde toplam hasılatı görseydinSiyirdimdüşünsene bu büyüklükte 3-4 mercanın aynı oltayla seksen metre yukarı alınmasınıSefiomkullandığım takımın bir tanesi üclü fırdöndülüydü misina 0.28 nıppon bu takım iyi çalıştı sonra sıradan misinalı normal köstekli takımı inan iki yukarı çekişte attımHadiordan
Teşekkür ederim BahadırSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan Baba seni defalarca tebrik ediyorum Alkis Sebebine gelince ne tutmak istiyorsan onu koşturduğun gibi o balığı almadan da dönmüyorsun Alkis Karışıkların da başka bir alem Wink Afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Orhan baba mükemmelsinGulumse.balıkların şahane,bunlar sakın yunandan kaçmış olmasınSiyirdim
ellerine sağlık,afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:orhan baba tek kelime ile harika Alkisböyle bir avı kim istemez isterse fırtına olsun gene giderim hep kupa yakalayacak değilimya Siyirdim bazende mercan olur dimi ama
Bu gittiğim yerde kupayı istesende bulamassınSiyirdimmercan ailesi yeri rezerve etmişHappyteşekkür ederim KamilSeerf
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler kaptan maşallah harika avcılık olmuş..
Bereketli ve afiyet olsun..AlkisSeerf

Derin suda gam olayına gelince ''boncuklu köstek'' işine el at.Rauf kaptanın,Köksal'ın,Bahadır'ın paylaşımlarında da vardı.Biz de mezgit oltasında kullanıyoruz.Forumda ararsan bulursun şimdilik bir tanesi :
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9480
Kullandığım takımda fene sayılmazdı üçlü bilyalı fırdöndülü takım bundan sonrası misinanın kalitesiyle ilgili sonradan attığım sıradan misina iki attımda işi bitti.Ellimde bulunan kaliteli diye aldığım diğer misinalarıda deneyeceğim.Teşekkür ederim kaptanımSeerf
Bornova - izmir
Bul
maşallah Orhan abim herzamanki gibi gene mercanı boğmuşsun şu mercanın rengi ne güzel adamın gözünü alıyor afiyet olsun sayın abim saygılar.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 4,892 27-08-2011, 11:47
Son Yorum: yycolak
  Mercanlar gunu kurtardi Albatros-gr 40 5,820 24-08-2011, 16:55
Son Yorum: hasansenturk72