Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlar benide çağırdı
Bugün sabahtan sitenin işleriyle yine öğleyi buldumGulumsebu arada hava esmeyede başlayınca bugün karada olacağını düşünürken siteden bir arkadaşım taze sardalya buldum hadi balığa cıkalım teklifine özellikle gideceğimiz meranın uzaklığını düşününce benim tekneyle gidilemez olduğu için sıcak bakmamak elde değildi arkadaşın tekne 7.40lık ben yapacağım işleri yarına bırakarak yanıma bir kasnaklı ikide yedek takımı üzerime rüzgarlığımı aldığım gibi teknenin bulunduğu denizgiren limanına.Liman çıkışı ava gidip gitmemeyi düşündürecek kadar rüzgar artmışdı gideceğimiz yer 7milden biraz daha uzaklıkta mercan avlağıydı çıktık artık bir saat kadar yol aldık arkadaşım mercana geldik dediği yer radarda derinlik 82MtHisonrası takımlar suya maşallah at çek mercanSiyirdimen büyük sorun o derinlikten yukarı iki balık alınca olta kösteklerinin gam yapmasıHadiordanüçüncü takımıda arap sacına döndürdükten sonra benden bu kadar bereket versin dedim fotodaki balıklar yakalanların bana yeterli dediklerimSiyirdimböyle avlar herkese nasip olması dileğimle.Rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Tebrikler orhan baba boğmussun mercanları afıyet olsunAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
bereketli olsun orhan abi güzel balık çıkartmışsın,afiyet olsun Seerf
Bul
AlkisAlkisAlkis

abi diyecek soz yok..
afiyet olsun..Seerf
varmi baska mercan sesi duyan?Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
blue_zaire yazdı:Tebrikler orhan baba boğmussun mercanları afıyet olsunAlkis
Teşekkür ederim FevziSeerf

LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun orhan abi güzel balık çıkartmışsın,afiyet olsun Seerf
Teşekkür ederim NihatSeerfbugünde balığa çıkmak varmışHappybu meraya sabahtan gelseymişik vay mercanların halineSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:AlkisAlkisAlkis

abi diyecek soz yok..
afiyet olsun..Seerf
varmi baska mercan sesi duyan?Siyirdim
Teşekkürler FarukSeerf
Bornova - izmir
Bul
O ooo bravo kaptanım Alkis mercanlar süper Alkis anlaşılan büyük tekne eşittir büyük balık , teknelerimizi değiştirme zamanı geldi galiba Siyirdim
Bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
mariner8 yazdı:O ooo bravo kaptanım Alkis mercanlar süper Alkis anlaşılan büyük tekne eşittir büyük balık , teknelerimizi değiştirme zamanı geldi galiba Siyirdim
Bereketli ve afiyet olsun Seerf
Büyük tekne ile av yapmak ayrı zevk,ancak tekne büyüdümü masrafıda büyüyorSiyirdimteşekkür ederim AhmetSeerf
Bornova - izmir
Bul
yine yakalmışsın kırmızıları Orhan abi afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
Orhan abi süper görüntüler AlkisSeerfAlkis hem keyfine hem lezzetine doymamışsındır, çünki ben bakmaya doyamadım Smile.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 4,892 27-08-2011, 11:47
Son Yorum: yycolak
  Mercanlar gunu kurtardi Albatros-gr 40 5,820 24-08-2011, 16:55
Son Yorum: hasansenturk72
  iyiki mercanlar var... Albatros-gr 30 4,097 14-08-2010, 00:22
Son Yorum: fish or die