Bugün sabahtan sitenin işleriyle yine öğleyi buldumbu arada hava esmeyede başlayınca bugün karada olacağını düşünürken siteden bir arkadaşım taze sardalya buldum hadi balığa cıkalım teklifine özellikle gideceğimiz meranın uzaklığını düşününce benim tekneyle gidilemez olduğu için sıcak bakmamak elde değildi arkadaşın tekne 7.40lık ben yapacağım işleri yarına bırakarak yanıma bir kasnaklı ikide yedek takımı üzerime rüzgarlığımı aldığım gibi teknenin bulunduğu denizgiren limanına.Liman çıkışı ava gidip gitmemeyi düşündürecek kadar rüzgar artmışdı gideceğimiz yer 7milden biraz daha uzaklıkta mercan avlağıydı çıktık artık bir saat kadar yol aldık arkadaşım mercana geldik dediği yer radarda derinlik 82Mtsonrası takımlar suya maşallah at çek mercanen büyük sorun o derinlikten yukarı iki balık alınca olta kösteklerinin gam yapmasıüçüncü takımıda arap sacına döndürdükten sonra benden bu kadar bereket versin dedim fotodaki balıklar yakalanların bana yeterli dediklerimböyle avlar herkese nasip olması dileğimle.Rastgele.
O ooo bravo kaptanım mercanlar süper anlaşılan büyük tekne eşittir büyük balık , teknelerimizi değiştirme zamanı geldi galiba
Bereketli ve afiyet olsun
mariner8 yazdı:O ooo bravo kaptanım mercanlar süper anlaşılan büyük tekne eşittir büyük balık , teknelerimizi değiştirme zamanı geldi galiba
Bereketli ve afiyet olsun
Büyük tekne ile av yapmak ayrı zevk,ancak tekne büyüdümü masrafıda büyüyorteşekkür ederim Ahmet