Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihat(levrekci)ye teselli avi
Kamil ILIPINAR yazdı:hafta sonu ıldırı işi ne oldu acaba yattımı yoksa ses seda yokda Babyne biçim hazırlandım ama kupalar için öf bee nihatt canını sıkma senin içinde yakalarım yada bir oltada senin için atarım yanımda Siyirdimaman beni kurutmada olta attım diye Happy
kamil abi sen Ankaradan kalk İzmirde balık tut ben 100 km gidip kofanaları tutamayayım olacak işmi yawww Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:kamil abi sen Ankaradan kalk İzmirde balık tut ben 100 km gidip kofanaları tutamayayım olacak işmi yawww Siyirdim
Yinede sana bol şanslar Nihatta,Kamil ağanın kupaları garantiSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
bereketli olsun abim valla balığa gidemeyenler için büyük ikramiye gibi av olmuş tebrikler devamına rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
orhanekmekci yazdı:Yinede sana bol şanslar Nihatta,Kamil ağanın kupaları garantiSiyirdim
orhan abi banada istavrit,ispari,zargana garanti de işte onlarla uğraşmam için lüfer levrek bulamam lazım ama bu aralar lüfer hatta kofana var hergün haber geliyor hatta cepten mms le resimleri bile geliyorSiyirdim
Bul
faruk abi damarından girmişsin yine nihat abininSiyirdim güzel av olmuş tebriklerAlkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi ne teselliymiş yaw , aksine iyice dellendirir adamı, mırmırı,eşkinası,mercan ve kalamarı tam karışık, afiyetle abi
tesekkurler Omer..
hafta sonu gidememistim..cok cok iyi geldi
sizlerede rastgele
yycolak yazdı:Farukcum tebrikler.yine trofelerle dönmüşsün.afiyetle.
tesekkurler Yalcin..trofe yok be abi,sadece tavaliklar cikti..
sizlerede rastgele
Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam rastgele ufak ufak götürüyorsun hani iyide nihatdan ne istiyorsun zaten çıldırıyor bu aralar iyice delirtme adamımı
tesekkurler Kamil..
yaw,dedim boyle belki bir parca teselli olur diye,
ters etki mi yapti dersin
sizlerede rastgele
cranium yazdı:Tebrikler Faruk abi, hem mırmır hem mercan hem kalamar . Bugünlerde maşallahın var, meraları hiç boş bırakmıyorsun. Her gün balıktasın, gençliğin mi aklına geldi ne
tesekkurler Serkan,,
yaw,masallah de..nazar degdireceksin..
asil sizin masallahiniz var,13-14 saat denizde balikcilik ,yanlismi yazdim yoksa..bir hesapla bakalim
sizlerede rastgele
Cahit Acun yazdı:Faruk Bey,tüm ekibi gönülden tebrik ediyorum.Herşey dört dörtlük.Küçük balığı deniz ana'ya iade edişiniz ise tam anlamıyla mükemmellik.Teşekkürler değerli kardeşlerim...
tesekkurler Cahit abi..
abi cok kucukler ya,yazik gunah..burada her kezin ayni seyi yaptigina inaniyorum..
sizlerede rastgele
bahriyeli yazdı:bereketli olsun abim valla balığa gidemeyenler için büyük ikramiye gibi av olmuş tebrikler devamına rastgele
tesekkurler Ismail..
sizlerede bundan iyi avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
alperburdur yazdı:faruk abi damarından girmişsin yine nihat abininSiyirdim güzel av olmuş tebriklerAlkis
tesekkurler Alper..
ben teselli etmeye calistim,insallah ters etki yapmaz..artik kendi soyliyecek,iyimi oldu kotu mu diyeSiyirdim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Afiyet vede şeker olsun AlkisSeerf balılklar güzel görünüyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi bu sabahtan beri hava burada o kadar güzelki resmen tshirtle durdum gün boyu,yani tam yaz havası var ve her kafamı dışarı çıkarttığımda ah be şimdi teknede olacaktım dedim sonrada sen aklıma geldin Gulumse
tamam abi saolasın ama ben bunun altında kalmam bende sana bi teselli avı yaparım elbet SmileSeerf

Abi dün ve bugün sürekli sen aklımdasın çünki bizim evin ilerisindeki gökdelenin üstünde rüzgar yönünü ve şiddetini gösteren bir mekanizma var. Sabah kahve içerken gözüm hep ondaydı ve iki gündür sıfıra yakın gösteriyor ve yön tatlı lodosta yani tam tekneyle balıkçılık yapacak hava gidebildinmi acaba diye düşünüyordum.

Bu arada biz oradayken bir abi pazartesi için bir şey söylemişti ve o gün bu gündür pazartesileri hep dikkat ediyorum aynen dediği gibi çok tatlı hava yapıyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:kamil abi sen Ankaradan kalk İzmirde balık tut ben 100 km gidip kofanaları tutamayayım olacak işmi yawww Siyirdim
ağam ankara merkez yer bana göre izmirse izmire istanbul ise istanbula sivas ise sivasa her yöne dönüyor burası poyrazsa sivasa lodossa izmire meltem ise istanbula yol görünür benim için bu hafta lodos görünüyorHappysenin için ne esiyor yüreğinde fırtınamı kötü o zaman bir yere gidemiyon demektirHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,590 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 2,767 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,413 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,171 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,504 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 4,764 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 2,954 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,472 09-10-2015, 22:40
  28\08\2015 levrekci levrek avı LeVrEkCi 27 3,074 11-09-2015, 17:52
Son Yorum: BALIK and OZAN
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,269 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi