Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yarın yapacağım av...
bereketli avların olduğu bir rapor sunmanı dilerim rastgele
Bul
can rast gele raporunu bekliyoruz .Alkis
Bul
Merhabalar, Can Bey,

Gideceğiniz yerlerden tarabyada palamut alabilirsiniz. Gece de kalenderden çinekop lüfer, ama tarabya da palamut alabilirsiniz rapala ve çapari ile takımlarınız sağlam olsun. Balıklar iri 600 700 gramlık takım patlatıyor.. Rastgele..
Bul
oldukça uzun çabadan sonra eve döndüm...yoruldum...sert poyraz ve kuvvetli akıntı altında tarabya, yeniköy ve büyükderede farklı çapari, rapala denedim...
sonuç hüsran oldu Smile
hemen hemen herkesin kovalara baktım...çok ince kraça(4-5 cm)tutuluyor bana gelen üçbeş taneyi denize attım... arada nadir işe yarar kraça geliyor, seyrekte olsa kovalarda sardalya, hamsi ve gümüşte vardı...
Furkanında bahsettiği gibi sabah erken palamut tutan oluyormuş ...
büyükderede gırgırlarda faal değildi...normalde en az üçbeş tanesi ağ sarmış olurdu..demekki bugün balık yok ...akşam saati yapabilir muhtemelen...
tüm iyi dileklerinize teşekkürler
rastgele
not: balıksız av raporu olmasın diye, günün trofeleri olan iki adet kraçaya ait resmide gururla ekliyorum Smile

bu yaza ait birkaç zıpkın avı fotosu ile..sayfayıda renklendirmekte fayda var..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Can ,sen sana dusen gorevi yapmissinAlkis..kismet bu kadarmis..
olsun...
bir dahakine sana trofeli avlar dilerim..Seerf
zipkin raporlarini ozledik..bu arada
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Selam Can bey,

Hiç yoktan yoklamış oldunuz meraları.Palamuta denk gelmek şans işi, Bizde yarın akşamdan gideceğiz kısmetse, aslında rüzgar durunca yine palamut yapacaktır, ama haftaya hava ancak kalır bakalım bizde biraz yoklayalım meraları.. rastgele..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi