23-09-2010, 09:39
bereketli avların olduğu bir rapor sunmanı dilerim rastgele
yarın yapacağım av...
|
23-09-2010, 09:39
bereketli avların olduğu bir rapor sunmanı dilerim rastgele
23-09-2010, 11:23
can rast gele raporunu bekliyoruz .
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
23-09-2010, 12:07
Merhabalar, Can Bey,
Gideceğiniz yerlerden tarabyada palamut alabilirsiniz. Gece de kalenderden çinekop lüfer, ama tarabya da palamut alabilirsiniz rapala ve çapari ile takımlarınız sağlam olsun. Balıklar iri 600 700 gramlık takım patlatıyor.. Rastgele..
23-09-2010, 17:03
(Son Düzenleme: 23-09-2010, 17:09, Düzenleyen: Can ARSLAN.)
oldukça uzun çabadan sonra eve döndüm...yoruldum...sert poyraz ve kuvvetli akıntı altında tarabya, yeniköy ve büyükderede farklı çapari, rapala denedim...
sonuç hüsran oldu hemen hemen herkesin kovalara baktım...çok ince kraça(4-5 cm)tutuluyor bana gelen üçbeş taneyi denize attım... arada nadir işe yarar kraça geliyor, seyrekte olsa kovalarda sardalya, hamsi ve gümüşte vardı... Furkanında bahsettiği gibi sabah erken palamut tutan oluyormuş ... büyükderede gırgırlarda faal değildi...normalde en az üçbeş tanesi ağ sarmış olurdu..demekki bugün balık yok ...akşam saati yapabilir muhtemelen... tüm iyi dileklerinize teşekkürler rastgele not: balıksız av raporu olmasın diye, günün trofeleri olan iki adet kraçaya ait resmide gururla ekliyorum bu yaza ait birkaç zıpkın avı fotosu ile..sayfayıda renklendirmekte fayda var..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
23-09-2010, 17:07
Can ,sen sana dusen gorevi yapmissin..kismet bu kadarmis..
olsun... bir dahakine sana trofeli avlar dilerim.. zipkin raporlarini ozledik..bu arada rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
23-09-2010, 18:28
Selam Can bey,
Hiç yoktan yoklamış oldunuz meraları.Palamuta denk gelmek şans işi, Bizde yarın akşamdan gideceğiz kısmetse, aslında rüzgar durunca yine palamut yapacaktır, ama haftaya hava ancak kalır bakalım bizde biraz yoklayalım meraları.. rastgele.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|