Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yarın yapacağım av...
yıllar sonra ilk defa niyet ettim yarın yeniköy-kalender civarlarında olta avı yapıcam...
küflenmiş kamış-olta ne varsa çıkardım..bugünde gittim rapala, çarari, silikon yem vs...bildiğim bilmediğim ne tarz takım varsa aldım...yarın kendime izin verdim...
zaten işlerin tadı yok bahanemde hazır Smile ..
sizlerin avlardan gördüğüm kadarı ile teknik ve ekipman olarak 15-16 sene geriden geliyorum(arada istisnai avlar olmuştur Smile )

Nihat, başlığı özellikle burada açtım 23 eylül perşembe akşamına kadar müsade isterim senden ve diğer mod arkadaşlardan...akşama ya başlığı resimle güncellerim..yada balıksız avlar kısmında yerimi alırım.. Smile
hadi bana rastgele...
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Can sana gonulden rastgele..
baliksiz av raporlarina beklemiyoruz seni..
yine burada guzel bir rapor bekliyoruz...
hadi bakalim,gonlundeki baligi oltanda gor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sana kolaylıklar,bol şanslar dilerim Can.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Bol şans. Rasgele ..
Sazanları özledim...
Bul
Can yarınki avında bereketli avların olduğu bir rapor sunmanı dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
can sana bugün için bereketli avlar dilerim kalenderden boş dönmüyeceğine eminim Affet resimleri buraya eklersinAlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Güzel resimler ekleneceğine inanıyorum.RasgeleGulumse
Bul
Vira Bismillah.Sana rast gelsin Can kardeş.Bizi unutma fotoları bekliyoruz.Alkis
Bul
şansınız bol olsun,inşallah güzel bir gün geçirip güzelde bir av yaparsınız bizde akşama zevkle bir av raporu okuruzSmile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
can bana boğazda neler oluyor balık varmı diye soran arkadaşlar var benim arabaya hanım el koyduğu için sahil kullanmıyorum direk hacıosmandan sarıyere iniyorum yeniköy kalender tarabyada neler tutuluyor göremiyorum,sayende bilgilenmiş oluruz sana rastgele Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi