Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan bitti
aahmet yazdı:orhan kaptan bahcen için üzgünüm, hayvanların verdigi zarar gercekten büyük oluyor,devamlı geliyorlarsa önlem alman gerekecek.balıklarında bereketli olsun,rastgele.
Teşekkür ederim AhmetGulumse

yycolak yazdı:Vay benim bahtsız Abim.Bahçeyi domuzlara kaptıracakmışsın az kalsın.Üzülme kış geldi artık.Bahara yenisine sağlık.Arabı organizasyona getirebilirsek bir gecede hepsinin hakkından gelir.SiyirdimBaksa yine avdaymış kardeşimiz.Kanlı işlere karşıyım ama zararlılarada.....Balıklar harika görünüyor afiyetle...Seerf
Kaptırdım,kaptırdımHadiordansağlık olsun.Bu zararlılar o kadar çoğaldiki bir değil onlarca arap gerekecekHappyTeşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
cranium yazdı:Orhan abi geçmiş olsun. İnşallah bir daha bahçene girip zarar yapmazlar. Balıklar işinse, yine tavalığını almışsın. Afiyet olsun.
Çok zor ama İnşallah Serkan,teşekkür ederimGulumse

Dr.Güner yazdı:geçmiş olsun Orhan bey,balıklar sanırım sizi teselli etmiştirGulumse
Teşekkür ederim Güner beyGulumse
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:bahçeye üzüldüm orhan abi o kadar emeği düşününce üzüntü verici,Allah beterinden saklasın..
balıklar iyi olmuş tavalık balık bile bu zamanda hiç yoktan iyidir dedirtiyor.
afiyet olsun rastgele.
Gercekten çok üzücü durum,bu güne kadar sorun yaşamıyorduk bu sene huylarımı değişdi nedir insanın ve ışığın olduğu yere hiç çekimeden gelebiliyorlar.Çiftcilerin tel örgüleri bile durduramıyorHadiordan
Teşekkür ederim NihatGulumse
Bornova - izmir
Bul
Tanıdık bir kaç domuzcuya söyledim senin durumu abim.Karaburuntarafına izinli bir sürek planlıyorlarmış.Oldukça geniş kapsamlısından.İnşallah seninkileride hallederler.Wink
Bul
yycolak yazdı:Tanıdık bir kaç domuzcuya söyledim senin durumu abim.Karaburuntarafına izinli bir sürek planlıyorlarmış.Oldukça geniş kapsamlısından.İnşallah seninkileride hallederler.Wink
Güzel haber için teşekkürler YakupAlkisinşallah gerekli izni alırlarda çiftcilerde biraz soluk alırlarGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Kış mercanları galiba bitti mariner8 26 3,693 04-12-2011, 00:40
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi