Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan bitti
Orhan Abim bahçen için üzüldüm domuzlarla baş etmek zordur kolay gelsin.
kısıtlı zaman içerisinde güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim devamı daha bol olur inşallah saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
orhan abi geçmiş olsun emeklerini telef etmiş domuzlar sana yeni uğraş çıkarmışlar Hadiordan kısa sürede tavalıkta çıkmış sezon açılışı oldu gerisi gelir artık Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Alkis Tebrikler kaptanım Alkis nihayet büyüyen kurtlarını dökmüşsün ,bravo Alkis hemde güzel av yapmışsın , bereketli ve afiyet olsun Seerf
kır domuzlarının bahçene zarar yapması çok kötü olmuş , mubarek hayvanlar nasıl öyle inşanların bulunduğu yere gelmişler onu anlayamadım , neyse geçmiş olsun Affet
Bul
orhan kaptan bahcen için üzgünüm, hayvanların verdigi zarar gercekten büyük oluyor,devamlı geliyorlarsa önlem alman gerekecek.balıklarında bereketli olsun,rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
bahriyeli yazdı:bahçe gerçekten kötü olmuş orhan abi,ama ramazan sonrası avında bir o kadar güzel olmuş afiyet şeker olsun selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis
Teşekkür ederim İsmail.

adembaba yazdı:tebrikler Orhan abi güzel av olmuş,afiyet olsun. bahçe için üzüldüm, Çeşme dönüşünde düzenleme yaparızGulumse
Düşünmen bile yeterli Adem,teşekkür ederimSeerf

doktor yazdı:Orhan Abim bahçen için üzüldüm domuzlarla baş etmek zordur kolay gelsin.
kısıtlı zaman içerisinde güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim devamı daha bol olur inşallah saygılar.Alkis76
Bu hayvanla baş etmek gercekten zor,teşekkür ederim Seerf
Bornova - izmir
Bul
fish or die yazdı:orhan abi geçmiş olsun emeklerini telef etmiş domuzlar sana yeni uğraş çıkarmışlar Hadiordan kısa sürede tavalıkta çıkmış sezon açılışı oldu gerisi gelir artık Alkis
Aynen Murat,bugünlerde boş duruyordum iş çıkardı başımaHappy
teşekkür ederim.

mariner8 yazdı:Alkis Tebrikler kaptanım Alkis nihayet büyüyen kurtlarını dökmüşsün ,bravo Alkis hemde güzel av yapmışsın , bereketli ve afiyet olsun Seerf
kır domuzlarının bahçene zarar yapması çok kötü olmuş , mubarek hayvanlar nasıl öyle inşanların bulunduğu yere gelmişler onu anlayamadım , neyse geçmiş olsun Affet
Bende insanın olduğu yere girmez olarak biliyordum,nerde kovalarken bile çıkardığı homurtular kulağımdaHadiordansitede benim bahce gibi baya bir yeri ziyaret etmişler.
Teşekkürler Ahmet,sanada rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Vay benim bahtsız Abim.Bahçeyi domuzlara kaptıracakmışsın az kalsın.Üzülme kış geldi artık.Bahara yenisine sağlık.Arabı organizasyona getirebilirsek bir gecede hepsinin hakkından gelir.SiyirdimBaksa yine avdaymış kardeşimiz.Kanlı işlere karşıyım ama zararlılarada.....Balıklar harika görünüyor afiyetle...Seerf
Bul
Orhan abi geçmiş olsun. İnşallah bir daha bahçene girip zarar yapmazlar. Balıklar işinse, yine tavalığını almışsın. Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
geçmiş olsun Orhan bey,balıklar sanırım sizi teselli etmiştirGulumse
Bul
bahçeye üzüldüm orhan abi o kadar emeği düşününce üzüntü verici,Allah beterinden saklasın..
balıklar iyi olmuş tavalık balık bile bu zamanda hiç yoktan iyidir dedirtiyor.
afiyet olsun rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,728 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Kış mercanları galiba bitti mariner8 26 3,698 04-12-2011, 00:40
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi