Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün mercandaydım
tedirgin SaZaN yazdı:Muhabbetin bir kısmını cumartesinden halledeceğimden hani belki biraz zaman kalır banaHappyYalçın abi şimdiden 10 porsiyon atsın ızgaraya Siyirdim

Fabrikası kurban olsun sana o ızgaraların.76Yeterki sağlıkla ve bir an önce gel.Affetİstanbul üzeri gelirsen Ortağını unutma oralarda.Siyirdim
Bul
orhan abi bereketli olsun.kırmızılar şahane.afiyet olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Valla tebrikler Orhan abi, avın çok bereketli geçmiş. İnşallah devamı da gelir. Afiyetler.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Tebrikler orhan abicim afiyet olsunAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Hey maşallah...Tebrikler ORhan abi.
Pembeleri kıstırmışsın geneAlkisHappy Cumartesi mercanı mumla aradık ama pazar günü meydana çıkmışlar. (Kemal abiden de pazar raporu güzel geldi.)
Bereketli ve afiyet olsun. Seerf
Takımları yaptım, batığa antenli yakalamaya gidiyoruz en kısa zamanda, haberin olaWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ik günün bereketi çok güzel afiyet olsunAlkis
Bul
Sevgili Orhan..

O balığın ilk tutulduğu anda görünen rengini sadece balıkçılar görebilir.Bir çok balıkta bu renk,ilk beş dakika içinde kaybolur..Bizler bu bakımdan çok şanslıyız..

Ellerine sağlık..Bereketli olsun..Rastgele..
Bul
eh artık sende duramazsın orhan abi iyi havayı yakaladınmı balığa Gulumse,
şu mercanlardan bizim oradada çıkıyor ama çok açıkta gözm yemiyor o kadar açılmaya,
kıyıdan 10 km kadar açıkta taşlar varmış ama o işe çok iyi bir met raporu ve 2 tekne lazım Gulumse
Bul
abi 10 numara olmuş yine mercanlar çok güzel görünüyor afiyet olsun.
Bul
Orhan abicim çok güzel mercanlar, sizin oralara cennet değerini bilin abicim, biz iğneyle kuyu açıyoruz. her tarafa ağ atan mı dersin, paragat atan mı dersin, kalan olursa ve yeme atlayan olursa biz yakalamaya çalışıyoruz iste.

karaburun açıklarında 80 - 100 metre derinlerde avlandık, akışta güzel mercanlar aldık. bir ara etrafımızı orkinoz sürüsü sardı sudan dışarı atlayıp ortalığı birbirine kattılar.
Bir de Yunan feribotu bayağı bir yakınımızdan geçti, eyvah eyvah filminde olduğu gibi şimdi ortamızdan geçecek diye korktuk. Siyirdim

feribottan sonra dalgası bayağı bir hissettirdi Hadiordan
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuleli de olan var mı? ya da bugun gidecek olan instinct 10 2,562 30-05-2011, 14:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bugün mandagöz günüydü orhanekmekci 38 5,894 15-01-2011, 00:37
Son Yorum: orhanekmekci
  Bugün izmarit vardı orhanekmekci 38 4,896 05-11-2010, 01:07
Son Yorum: orhanekmekci
  Bugün Mercanla karışık... ufuktan26 27 4,467 04-08-2010, 12:02
Son Yorum: tepeli35
  bugün rapor yokmu b.kral 3 1,398 12-05-2009, 09:18
Son Yorum: SerenaY66
  bugün isparoz çoktu orhanekmekci 19 3,916 10-11-2008, 14:57
Son Yorum: Uzun_ahmet
  bugün pazar hepimiz evde mudanya 11 2,876 03-03-2008, 13:41