Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugün hava soğuk. rüzgar kuzuyden 5-7
BUGÜN PAZAR fakat hava soğuk. rüzgar kuzey kuzey doğu 3-5 5*7 ne denize çıkılır ne balık tutulur.Bursa ve güney marmara oturun oturduğunuz yerde. biryere kıpırdamaca muhabbetyın. Bende öyle yapacağım. palamut lakarda, fava, beyazpeynir,piyaz, ...........rakı ve bol muhabbet. iyi hafta sonları dostlar.
Bul
cacigi unutmusun abim , valla bende ogle hafta sonuna giderim diye dusunuyodum ruzgar durmadi uc gundur
Bul
ya BAHRİ SORMA KARDEŞ BÜTÜN HAFTA ARASI HAVA VE DENİZ ÇOK GÜZELDİ.bugün bozdu. bize kıyak geçti anlıyacağın.
Bul
ben yine bir firsat bulup gittim hafta ici yoksa valla kudururdum simdi .ruzgar filan dinlemeden giderdim burdada ne bicim yaz sa kisin bu kadar ruzgarli gecmedi .sicaktada raki gitmez carpar ben gidip bir kac bira alcam
Bul
bahri sıcak şimdi içinize işlemiştir.ankarada 2 derece sıcaklık var.balık işi şu an yaş.güneşli sıcak bir gün olsunda sen balığa bak.zaten iple çekiyorum havalar ısınsında bir kızılırmak yapayım.
Bul
serenay66 yazdı:bahri sıcak şimdi içinize işlemiştir.ankarada 2 derece sıcaklık var.balık işi şu an yaş.güneşli sıcak bir gün olsunda sen balığa bak.zaten iple çekiyorum havalar ısınsında bir kızılırmak yapayım.
valla benim derece ile isim yok beni bir durduran ruzgar. ruzgar durmadimi balik yok bize anca kiyidan gidilir
Bul
sizde rüzgar normalmi yoksa daha şiddetli mi eser.yani o bildiğimiz büyük hortumlardan falan olurmu.
Bul
o kadar buyuk derecede degil ruzgar hergun cikar ama genellikle sabah 11 den sonra baslar cikinca suyun durumunu degistirir cok dalgali olur okyonus oldugu icin ruzgar cok etkiliyor bide ruzgarin nerden estigi onemli karadan eserse guzelde okyonustan gelen ruzgar suyun durumunu cok etkiliyor ben genellikle internette bir gun oncesi bakarim bugune kadar hic yanilmadilar suda bile radyoda uyarirlar ara sira bizi 20 dakka sonra ruzgar gelcek derler dogru cikar nasil anliyorlarsa
dun sabahtan guzeldi ogleden once ruzgarli olcak deyince gitmedim bir iki saat degmez dedim bugunde sabah 9 dan beri durmadi simdi saat aksam 8
Monday: Wind:N/NE 15/20 knots. Sea:1 to 2 metres. Swell:NE about 1 metre. Isolated thunderstorms.
buda yarinin raporu bide simsekli yagmurli olcakmis yarindaa isim olmaz benim gittigim en cok 15 knots nu gectimi gitmem yarin 20 ye kadar cikcakmis
Bul
arkadaşlar birazdaha bekleyin acele yok biz cuma günü biraz tuttuk sizde 1 2 ay bekleyiverin
Bul
bu yıl meteorolojiye bir şeyler oldu.her yıl güzel tahmin yapıyorlardı.cuma - cumartesi yağış var dediler.havada bulut yok.geçenlerdede 2-4 rüzgar-1-1,5 m dalga dediler.6-7 rüzgar dalga 3 m.buluyordu.
meteorolojiden programını indirdim masaüstüne.açtım hatay sağanak yağış gösteriyor.dışarıya bakıyorum bulut yok.arkadaşın biri telefon açmış hatay da hava nasıl diye meteorolojiye.sağnak yağış var demişler.arkadaş ta pencereden dışarı bakarmısınız demiş.hava güneşli.
birşeyler oluyor bu yıl ama ne?(özelleşecek mi acaba bu kurumda,yada özel şirketler hava durumu tahmini yapacaklar dır ayrıca)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuleli de olan var mı? ya da bugun gidecek olan instinct 10 2,671 30-05-2011, 14:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bugün mandagöz günüydü orhanekmekci 38 6,315 15-01-2011, 00:37
Son Yorum: orhanekmekci
  Bugün izmarit vardı orhanekmekci 38 5,229 05-11-2010, 01:07
  Bugün mercandaydım orhanekmekci 53 6,713 24-09-2010, 10:42
  Bugün Mercanla karışık... ufuktan26 27 4,743 04-08-2010, 12:02
Son Yorum: tepeli35
  bugün rapor yokmu b.kral 3 1,463 12-05-2009, 09:18
Son Yorum: SerenaY66
  bugün isparoz çoktu orhanekmekci 19 4,160 10-11-2008, 14:57