Dün cıktığım avda mercanın avlağa girdiğini gördükten sonra bugün hazırlıklarımı yaptım evden çıkarken avlakta arkadaşlar var telefonla mercan durumu sordum bir şey yok bizde dönüyoruz dediler.Met.yarın öğleden sonra hava bozacağını bildiriyor bende şansıma deyip öğlen 13 de meraya demirledim,bereket versin umduğumdan fazlasını verdi deniz.Daha bolları sizlerin olması dileğimle.Rastgele.
Yem:bozulmaya yüz tutmuş sonrası tuzlanmış hamsi,buzlu sülünez,kalamar kolları.
Olta:Üclü klasik hırsızlı mercan takımı.
Foto 2aryalya av teknesi
Foto 3:Günün mercanları
Foto 4diğer balıklar
Foto 5:Günün hasılatı
Foto 6:İki günün toplam avı
masallah Orhan abi guzel balik almissin.
artik mercanlar gelmis ..oltada tutmasida cok zevklidir hani..tabii yemesi de.. afiyet olsun..
bu arada cok fotolu rapor icin de ayrica tesekkurler..
ilk fotodaki,mercanin rengine dikkat ettin mi hic,..ilk tutuldugunda,uzerinde o renk hatlari oluyor,sonra bu kayboluyor...
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:masallah Orhan abi guzel balik almissin.
artik mercanlar gelmis ..oltada tutmasida cok zevklidir hani..tabii yemesi de.. afiyet olsun..
bu arada cok fotolu rapor icin de ayrica tesekkurler..
ilk fotodaki,mercanin rengine dikkat ettin mi hic,..ilk tutuldugunda,uzerinde o renk hatlari oluyor,sonra bu kayboluyor...
daha da bollarina
rastgele
Teşekkür ederim Faruk
Aynı ıskatri(ıskatoroz)de olduğu gibi değilmi,kalamarıda unutmayalım
tedirgin SaZaN yazdı:Orhan abi bereketli olsun, ben özellikle mercanlara hasta oldum..haftaya nasipse talebenim
Nasipse haftaya birinci fotoda mercan balığının arkasında görünen eşek adasının civarında bulunan avlakladayızgenelde böyle günlerde muhabetten pek balığa zaman kalmıyorsada başım gözüm üstüne.
Teşekkür ederim Ömer