Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan bitti
Ramazan ayı yazın sıcak günlerine rastgeldiği için balık avına ara verdim.Bayram sonrası yine avlaktayım,bu arada kurtlarda büyümüşdü.Avlağa geldiğim günün gecesi bahceme domuz girdi namussuz hayvan bahcenin altını üstüne getirmişHadiordan onların belki bir saatte talan ettiği bahceyi iki günde biraz kendine getirebildim.Bugün sabah balığa niyetim sitenin işleri nedeniyle öğleden sonraya kaldı,iyiki kalmış saat onbirden sonra hava patladı öğleden sonrada yatmasını bekledim saat 17 sıralarında hava denize çıkmaya uygun olduğuna karar verip doğru mercan avlağına akşam ezanına kadar nasibimde bunlar varmış.Daha bolları sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun orhan abi afiyetle.O domuzların yaptığı zararı 2009 yılında turanköyde gördüm çiftçiyi perişan etmişti karpuz ve diğer meyveleri yok etti.HadiordanHadiordan
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi afiyetle.O domuzların yaptığı zararı 2009 yılında turanköyde gördüm çiftçiyi perişan etmişti karpuz ve diğer meyveleri yok etti.HadiordanHadiordan
Çiftcilerin allah yardımcısı olsun,fotoda tam belli olmuyor kazdığı yer çok rahat yarım metre varHadiordanteşekkür ederim HaşimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Sevgili Orhan..

Geçmiş olsun..Ben domuzları yakından tanıdığım için ne yapabileceklerini çok iyi bilirim..Pulluktan beter kazar toprağı..Burada da beklemeye gittiğimiz oluyor arkadaşların talebi üzerine.Bazen periyodik ses çıkaran aletler ,bazen çitlere asılan eski cd ler...Ama uzun vadede hiç bir işe yaramıyor.Ben karşı olmama rağmen zararı önlemek için gerekirse vurulmalı diyorum..

Kupeslerini özlemiştik.HappyAlkisNeredeyse renklerini unutacaktım..Mercanlar harika ..Bereketli olsun..Ellerine sağlık..

Selamlar..
Bul
Kaptan balıklar için bereketli ; bahçe için geçmiş olsun..Özenle düzenlediğin eski fotolarını hatırlayınca insanın içi burkuluyor..Bahçe hallaç pamuğu gibi atılmış sanki..
Bul
Orhan abi,sana kolayliklar dilerim..
domuzlar hakikaten maffetmisler bahceyi..
bu gun ayni saatlerde bende mercan mersindaydim..aynen aksam konustugumuz gibi...
fakat benim mercan mersi,balik vermedi,gerci aksam uzerini beklemedim..belki yine olurdu..
baska bir meraya gectim..bende orada tavaliklari aldim..
baliklarin piril-piril...afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Orhan..

Geçmiş olsun..Ben domuzları yakından tanıdığım için ne yapabileceklerini çok iyi bilirim..Pulluktan beter kazar toprağı..Burada da beklemeye gittiğimiz oluyor arkadaşların talebi üzerine.Bazen periyodik ses çıkaran aletler ,bazen çitlere asılan eski cd ler...Ama uzun vadede hiç bir işe yaramıyor.Ben karşı olmama rağmen zararı önlemek için gerekirse vurulmalı diyorum..

Kupeslerini özlemiştik.HappyAlkisNeredeyse renklerini unutacaktım..Mercanlar harika ..Bereketli olsun..Ellerine sağlık..

Selamlar..
Sevgili Ahmet,bu namussuz hayvan bayramdada bahceyi ziyaret etmiş yerler kuru olduğundan fazla zarar vermemiş.Bende yeniden geleceğini düşünerek gecebileceği yollara teneke kutular yerleştirdim hem ses yapar bu arada bende duyarım dediysemde inanılmaz şekilde teneke kutularını devirmeden iceri girmişlerHadiordanbunları vurmadan baş etmenin yolu yok galiba.
Başta kupalar olmak hepsini özlemişimHappyteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Kaptan balıklar için bereketli ; bahçe için geçmiş olsun..Özenle düzenlediğin eski fotolarını hatırlayınca insanın içi burkuluyor..Bahçe hallaç pamuğu gibi atılmış sanki..
Bu kadar emek vereek yetişdirdiklerimin bir gecede yok olmasına çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok.
Teşekkür ederim kaptanımSeerf

Albatros-gr yazdı:Orhan abi,sana kolayliklar dilerim..
domuzlar hakikaten maffetmisler bahceyi..
bu gun ayni saatlerde bende mercan mersindaydim..aynen aksam konustugumuz gibi...
fakat benim mercan mersi,balik vermedi,gerci aksam uzerini beklemedim..belki yine olurdu..
baska bir meraya gectim..bende orada tavaliklari aldim..
baliklarin piril-piril...afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele

Aynı saatte ikimizinde oltalar sudaymış,msj için teşekkürlerGulumseallahtan rüzgar biraz yattıda mercan avlağını ziyaret edebildim hiç olmassa mercanların avlağa girdiğini anlamış oldum.Benim en büyük sorunum yem,bulabilirsem taze sardalye iyi iş yapacak.
Teşekkür ederim FarukSeerfsanada afiyetler olsun.
Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun avların.Tarlaya gelince geçmiş olsun.Öldürmek hiçbir zaman çözüm olmamıştır.Önce bir kurusıkı edineceksin ve arada bir uykun kaçınca bir iki tane atacaksın,hafızaları sağlam merak etme oşekilde kurtarırsın bahçeyiSeerf
Bul
orhan baba bereketli olun kusurabakmas mesajını okumsadan yorum yapıyorum yarın okuyıp düzeyttıtm rast geke.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Kış mercanları galiba bitti mariner8 26 3,693 04-12-2011, 00:40
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi