05-09-2010, 14:43
Kamil ILIPINAR yazdı:sen yat kalk buna şükret işteneden derler ,her zaman olaylara iyimser bakacaksin diye..al sana bir ornek...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Bir iftarlikta benden olsun
|
05-09-2010, 14:43
Kamil ILIPINAR yazdı:sen yat kalk buna şükret işteneden derler ,her zaman olaylara iyimser bakacaksin diye..al sana bir ornek...
05-09-2010, 15:03
neyse iyiki dediğin gibi yazmamışım ciddi kötüyüm bu aralar 2-3 gündür gripallik ve oruç beni böyle durgun bi hale soktu ne yazdıgımı görmeden sallamışım işte
05-09-2010, 17:04
he he berketli olsun faruk .meteo yanıltmış harbiden seni
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
05-09-2010, 17:35
bereketli olsun Faruk abi,eline saglık.
05-09-2010, 18:44
azdaolsa balık var daha ne istiyorsun. süper balıklar afiyetler olsun.. yunanistana geldiğimde beraber atarız paragatları
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
05-09-2010, 19:17
araphüso26 yazdı:azdaolsa balık var daha ne istiyorsun. süper balıklar afiyetler olsun.. yunanistana geldiğimde beraber atarız paragatlarıbize yasak elinde bile görmeyeyim paraketeyi
05-09-2010, 19:33
LeVrEkCi yazdı:bize yasak elinde bile görmeyeyim paraketeyisayın admin yuanistanda ben kürek çekecemalbatros atacak pareketeyi şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
05-09-2010, 19:38
LeVrEkCi yazdı:neyse iyiki dediğin gibi yazmamışım ciddi kötüyüm bu aralar 2-3 gündür gripallik ve oruç beni böyle durgun bi hale soktu ne yazdıgımı görmeden sallamışım işteolsun be Nihat takma kafana...isin muhabbetindeyiz.. bu arada gecmis olsun,dayan az kaldi...3 gun..sadece 3 gun HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun faruk abi yeni paragat yeni bereket afiyet olsun.tesekkurler Hasim sizlerede rastgele yalova tatar yazdı:he he berketli olsun faruk .meteo yanıltmış harbiden senitesekkurler Erden.. hakikaten yaniltti...atarken ruzgar -dalga olsada bir sekilde atiyorsun..fakat taslik merada toplarken,deniz dalgali ve ruzgar varsa..aciklarda macera oluyor..ugrastiriyor cok..eger sabah boyle olacagini bilseydim,kesin aksam derindeki kendi merama atardim...ne yapalim saglik olsun.. sizlerede rastgele adembaba yazdı:bereketli olsun Faruk abi,eline saglık.tesekkurler Adem.. sizlerede rastgele araphüso26 yazdı:azdaolsa balık var daha ne istiyorsun. süper balıklar afiyetler olsun.. yunanistana geldiğimde beraber atarız paragatlarıbereket versin dedik ya abi.... atariz abi ..lafi olmaz..sadece bak yukarida Nihat ne diyor..ben anlamam HIDIR yazdı:yine güzel bir av abi tebriklertesekkurler Hidir.. sizlerede rastgele
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bir trofe de benden | maceratorr | 19 | 2,925 |
04-02-2014, 01:37 Son Yorum: HastaRuH |
|
Herkeze selam olsun | paşalı16 | 22 | 3,375 |
07-02-2012, 00:51 Son Yorum: HAŞİM77 |
|