Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir iftarlikta benden olsun
Baktim herkez78 iftarlik cikariyor,bende bu kadroda yer almak istedim.Paragati ozlemistim.Bu hafta sonu paragat avina odaklanmis,yeni paragatim da ilk avini yapacakti.Fakat meteo-gr,hicte iyi tahminler gostermiyorduSnifsinf.
5/9/2010 cumartesi
Saat 19:00..Paragati yemlemis,limandan... atmak icin denize acilmistim74.Hava cok bulutlu ve kuvvetli bir gunbatisi vardi.Tam bir sonbahar havasi.Paragat saatine kadar biraz oltacilik yaptim.2 akya palazi,3 mercan tuttum.Bunlarin disinda tutulan ufakliklar denize iade edildi.
Saat 20:30..Paragatimi yakin merada,kiyiya yakin attim.Burasi yer-yer taslik,eristelik ve bazi yerleri kumsal olan bir mera.Kuvvetli poyraz havalarda,buradan paragat toplamak daha kolay oluyor.
6/9/2010...pazar
Saat..06:30...Sabah poyraz hafif esiyordu.Yaktin beni meteo-grHadiordan,diye aklimdan gecirdim.Cunku gonlum uzaktaki meraya atmaktan yanaydi.
Saat 07:00..Toplamaya basladim.Paragatin uzerinde balik vardi.Fazla degil,fakat iftarliklar cikmisti.Arada dipten buyuk migrilerHi geliyordu.
Saat 08:00..Toplamayi bitirdim.Bulutlu fakat guzel bir deniz vardi.Biraz sirti takildim.Sinagrit merasinda bir vurus aldim..fakat baligi alamadim...Siyirdim
Saat 09:00..Ahmet(mariner 8),aksam lufer paragati atmis,bu sabah toplamaya gelmisti.Paragatinin yemleri uzerinde ,tek bir lufer tutulmamis.Lufer mersinda sirti yapmanin bir anlami kalmamisti.
Saat 09:30..Yanimda biraz mamun vardi.Biraz oltacilik yaptim,devaminda mamunlari Ahmet`e verip,limana ciktim74.

Bundan iyi iftarliklar sizlerin olsun.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili Faruk..

İftarı denizden yapmaya alıştınız..Allah ta veriyor..Hatta ahtapota bile veriyor..HappyÇok güzel olmuş..Bereketli olsun..

Rastgele..
Bul
bereketli olsun faruk abi,
bizim taraf lüfer vermeye başlamış,tek tük de olsa alınıyor sizin oralarıda yoklamanız lazım.
bildiğim kadarıyla lüferin pareketede durması zor,pareketeyle lüfer alıyormusunuz?
afiyet olsun rastgele.
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Faruk..

İftarı denizden yapmaya alıştınız..Allah ta veriyor..Hatta ahtapota bile veriyor..HappyÇok güzel olmuş..Bereketli olsun..

Rastgele..
tesekkurler Ahmet abi..
bereket versin deniz ana bos cevirmiyor..
sizlerede rastgele
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi,
bizim taraf lüfer vermeye başlamış,tek tük de olsa alınıyor sizin oralarıda yoklamanız lazım.
bildiğim kadarıyla lüferin pareketede durması zor,pareketeyle lüfer alıyormusunuz?
afiyet olsun rastgele.
tesekkurler Nihat..
sadece alooo,konu(rapor)benim..Faruk ben Faruk...hemde 48 yasinda.Siyirdimiste boyle ,ramazanin dokunmasi bu....
paragatta lufer aliniyor..sardalya ile yemli..daha buyukce kanca,ve kostekler celik telden..lufer paragati boyle bizim burada..
Ahmet seviyor lufer paragatini...ben sardalya ile yemlemeyi sevmiyorum..her taraf sardalya kokuyorHadiordan
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
akrabam paraketeye rağmen balık az Baby o kadar uğraş cabası yinede tavalığa şükürler olsun diyoruz hadi hayırlısı bundan sonraki avlarda rastgeleSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Siyirdim düzelttim dalgınlık işte ramazan vurmuş herhal Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam paraketeye rağmen balık az Baby o kadar uğraş cabası yinede tavalığa şükürler olsun diyoruz hadi hayırlısı bundan sonraki avlarda rastgeleSeerf
tesekkurler Kamil
dogru o kadar ugrasa gore az..fakat olsun kismetimiz bu kadarmis..bereket versin..
sizlerede rastgele
Kamil ILIPINAR yazdı:Siyirdim düzelttim dalgınlık işte ramazan vurmuş herhal Alkis
sen neyi yanlis yazdin...HiaanlayamadimBaby
Bul
nihatın yazıyı düzelttim Siyirdimahmet faruk oldu
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:nihatın yazıyı düzelttim Siyirdimahmet faruk oldu
yaw birakta ,Nihat gorsun....SiyirdimHappy
neyse iyi olmus..sagol....
iyiki Nihat,hala-teyze diye yazmadi..gene iyi Ahmet abi dediHappyHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:yaw birakta ,Nihat gorsun....SiyirdimHappy
neyse iyi olmus..sagol....
iyiki Nihat,hala-teyze diye yazmadi..gene iyi Ahmet abi dediHappyHappy

sen yat kalk buna şükret işte Bobo
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bir trofe de benden maceratorr 19 2,925 04-02-2014, 01:37
Son Yorum: HastaRuH