Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adam ne demek istemiş?
Balık tutmakla salak gibi kıyıda durmak arasında ince bir çizgi var ise
bende derimki şu fotodaki ile elektrik çarpmış biri arasında kalın bir kablo vardır. Bobo

bu arada fotodaki şahıs o şahıstır.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
kıyıda bostan korkuluğu gibi dikileceğine, al eline bir olta da balık tut, hayatın anlamını keşfet demiş gibi geldi bana
Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:
Sözün orjinali;

"There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot."

Buda Türkçesi;
"Orada balıkçılık ve sadece bir aptal gibi sahilde duran arasında ince bir çizgi var."

Burada asıl mesele bu cümle bir metinden alınmış ve bir yerden bahsediyor ve diyorki; oğlum burada ha salak salak oturmuşsun ha balık tutmaya uğraşmışsın la git manyakmısın burada balık malık yook Siyirdim.

Ama ben burada asıl ödülü bu yazıyı günün sözü diye oraya koyana veriyorum idiot kupası65

İngilizcesinden olayı çıkardım Bobo O ince çizgi dediği "teşebbüs etmek" Smile Yani deniz kenarında boşuna oturacağına denize olta atmanın daha mantıklı olduğu gibi bir anlam çıkıyor . Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Zaten en baştaki haliyle bir komedyene yakışır zeka kıvılcımı taşıyan bir cumle degildi. Cok yuvarlak cok politik bir cumleydi.
Bunun gibi bir suru anlamsız fakat dogru cumle kurabilirsin.
Mesela bir aptalla bir komedyen arasında ince bir çizgi vardır desem yanlış mı dersiniz? Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
ne güzel demiş ağzına sağlıkAlkis RoseSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ne güzel demiş ağzına sağlıkAlkis RoseSiyirdim
arabım kim ne demiş.Siyirdim
Bul
SerenaY66 yazdı:Balık tutmakla salak gibi kıyıda durmak arasında ince bir çizgi var ise
bende derimki şu fotodaki ile elektrik çarpmış biri arasında kalın bir kablo vardır. Bobo

bu arada fotodaki şahıs o şahıstır.

AlkisHappyHappyBoboBoboAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:arabım kim ne demiş.Siyirdim

Anlamadın değilmi?...........
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi