Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turna avladık...
Ahmet abi keyifler daim olsun,bu raporu görmesem senin alabalık harici balık yakalamadığını sanacaktımSiyirdimellerinize sağlık abiAlkis

levend yazdı:Bereketli olsun .Turna diğer türler için riskli balıklar listesinde diye duydum hatta yasağıda yokuş doğrumudur?
Turnanın diğer balıklar için risk olduğu yanlıştır, yada şöyle diyelim doğal denge içerisinde diğer balıklarla beslenir ama bu risk derecesinde değildir,ayrıca 15 Aralık-1 Mart arası turna avı yasaktır..76
Bul
SeerfAlkisbereketli olsun ahmet abi keyifli avlara rastgele.
turnalar güzelmiş ekibe selamlar rastgeleAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
meteor yazdı:abi bu benim turnadan daha büyükmüş kıskandım Smile

Orhancığım..

Bu tarafa gel de neler var gör...Bu hafta sonu haricinde (işlerim olduğundan dolayı) bekliyorum...

Selamlar...
Bul
levend yazdı:Bereketli olsun .Turna için diğer türler için riskli balıklar listesinde diye duydum hatta yasağıda yokuş doğrumudur?

Uzun_ahmet yazdı:Güzel turna almışsınız bereketli olsun, Aşırı sıcaklardan korunmak gerekir tabiiki 4 parça turnada fena sayılmaz ellerinize sağlık..AlkisAlkis

FuRkAn * yazdı:şu turnaya bir heves ettik ama gidemedik Smile inşallah yakın zamanda kasna avına gideceğiz ..

tebrikler ahmet ağabey tadın da avlara.

orhanekmekci yazdı:Turnalar iyiymiş maşallah.Mısafirlerinde avdan keyifli almışlardır umarım,bereketli afiyet olsunSeerf

rusan yazdı:Tebrikler Ahmet abi , afiyet olsun

Teşekkürler Arkadaşlar...

Selamlar...
Bul
Albatros-gr yazdı:turna guzelmis Ahmet abiAlkisafiyet olsunSeerf
diger tuttuklarinizda boyle buyukmu?
daha da bollarina rastgele

Sevgili Faruk...

Yaklaşık hepsi aynı ayarda idi...Bir tane büyük bana geldi..Silikon yem atmıştım..Kurtulduğu için saymadık onu...

Selamlar...
Bul
thunderbolt yazdı:Tebrikler Abi , çok güzel boy turna almışsın Alkis Kullandığın kaşığı albanın lüfer kaşığına benzettim . Başka rapala türü sahteler de kullanıyor musunuz ? Bir de bu balığı daha lezzetli yapacak pişirme şekillerini bilsek daha güzel olacak gibi Mahcup Afiyet olsun Seerf

Sevgili Nedim...

Dediğin doğru.Kaşık lüfer için kullandığımızdan...Daiwa'nın rapalası ile ,bir hafta önce ,diğer kaşıklara oranla fazla sayıda balık aldık..Ama bu hafta onunla hiç yakalayamadık..Çok çeşitler kullanıyoruz ama bir başka seferde onları toptan yayınlarım..

Misafirlere verdiğimiz için elimde balık kalmadı..Bilirsin ben yemeği yaparken tarif ederim..O da başka sefere inşallah...

Yolun düşerse uğra bu tarafa..Kahveni içmiştik..Sağolasın..Kırk yıl boyunca gelme hakkın var tabii..Happy

Selamlar...
Bul
ANTALYALI07 yazdı:çok güzel bir gün geçirmişsiniz ahmet abi turnalar süper.elinize sağlık.paylaşım için teşekkürler.

bahriyeli yazdı:SeerfAlkisbereketli olsun ahmet abi keyifli avlara rastgele.
turnalar güzelmiş ekibe selamlar rastgeleAlkis

Sağolun Arkadaşlar..

Selamlar...
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Ahmet abi keyifler daim olsun,bu raporu görmesem senin alabalık harici balık yakalamadığını sanacaktımSiyirdimellerinize sağlık abiAlkis

Turnanın diğer balıklar için risk olduğu yanlıştır, yada şöyle diyelim doğal denge içerisinde diğer balıklarla beslenir ama bu risk derecesinde değildir,ayrıca 15 Aralık-1 Mart arası turna avı yasaktır..76

Bir açıklama da ben yapayım..Bu en doğrusu...

Turna'nın izinsiz nakli yasaktır..Gerekli araştırmalar yapılmadan, uygun olmayan bir yere nakledilirse ,o bölgedeki populasyonu değiştirdiği tespit edilmiştir...

Bu özellikte iki balık daha vardır..Levrek ve Gökkuşağı alabalığı...

Her ikisinin de bu sınıfa dahil edilmesinin sebepleri vardır..

Sevgiler...
Bul
[quote=tedirgin SaZaN]Ahmet abi keyifler daim olsun,bu raporu görmesem senin alabalık harici balık yakalamadığını sanacaktımSiyirdimellerinize sağlık abiAlkis

Sevgili Ömer...

Ben tatlı su ,tuzlu su,su altı gibi avların her türünü devamlı olarak yapıyorum..Tabii hepsini yayınlamak çok vakit alır..Doktorumun dediğine göre en fazla 60 yılım kalmış.SiyirdimOnu da Pc. başında geçirmek istemem...Fırsat buldukça birazını yayınlıyoruz..

Selamlar..
Bul
çok güzel avcılık yapmışsın afiyetle ye Alkis
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rifki abimden turna şovu sefer 11 3,045 15-10-2014, 11:58
Son Yorum: sefer
  yeni turna resimleri Kamil ILIPINAR 37 5,837 18-01-2011, 22:33
Son Yorum: Kamil ILIPINAR