Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaçamak Turna Avı
Değerli Arkadaşlar...

Devamlı olarak balıkta olmama rağmen ,bu balıkçılığın arasında kaçarak balığa giden herhalde başka biri yoktur bu dünyada...

Bir boşluk bulduğumuzda bulunduğumuz yere yakın olan bir göle gitmeye karar verdik..Yemeklik tavuk ciğerlerinden az miktarda çalarak oltalarımızı da alıp karaya çıkarak yola düştük.Yaklaşık bir saatlik yolculuktan sonra av yerine vardık.Hemen küçük iğnelere az ciğer takarak bir kaç tane ufak balık yakaladık ve onları esas oltalara yem olarak takıp turna olması muhtemel yerlere atarak beklemeye başladık.

Tabii arkadaşlar ile her zaman olduğu gibi ayrı ayrı bölgelere yerleştik.yaklaşık 3 saat sonra toplandığımızda adam başı bir turna vardı..Biz daha büyüklerin peşinde olmamıza rağmen maalesef istediğimiz balığı tutamadık..Devamlı esen lodos avı bozduğu gibi bizleri de perişan etti...Yine de geç kalınmış bir siftah oldu...

Balıklardan birinin ve av bölgemizin resimleri aşağıdadır...

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ahmet abi yokluğunuzda boş durmamışsınız.
Bereketli olsun.Turnayı gözünden vurmuşsunuz denir ya.Kaşla göz arasında almışsınız turnayı.
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
Not:Keşke organizasyona gelebilseydiniz.Sizinle de yüzyüze tanışmak bizi mutlu edecekti.İnşallah bir dahaki büyük Türkiye organizayonuna
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ahmet abi eline sağlık ayrıca 1 saatlik yolu yayan gimeniz içinde emeğinize sağlık turna ve resimler mükembel afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkis
Bul
kasap100 yazdı:Ahmet abi yokluğunuzda boş durmamışsınız.
Bereketli olsun.Turnayı gözünden vurmuşsunuz denir ya.Kaşla göz arasında almışsınız turnayı.
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
Not:Keşke organizasyona gelebilseydiniz.Sizinle de yüzyüze tanışmak bizi mutlu edecekti.İnşallah bir dahaki büyük Türkiye organizayonuna

Sağol Bahadır...
Bu sene geç kaldık turna için..Fırsat olmadı işte...Sağolasın..

Not:Yaramı deşme yaaa...Zaten dert oldu içime..Bir daha kaçmaz zaten..(Kısmetse tabii)
Bul
ahmet abi maşallah sağlammış turna bereketli ve afiyet olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ahmet abi turna ne kadar güzel gözüküyor öyle.ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet abi eline sağlık ayrıca 1 saatlik yolu yayan gimeniz içinde emeğinize sağlık turna ve resimler mükembel afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkis

Sağol Fikret...

Tabii senin sözünün bana çok garip gediğini de belirtmeliyim.Sen yolu yürümemizi emek olarak görmüşün.HappyBu bizim dinlenme tarzımızdır.

Belki inanmazsın ama oturunca çok yoruluyorum.Yürümeye başlayınca rahatlıyorum.Alabalığın bizlerde yarattığı yan etkiler bunlar...

Turna biraz daha büyük olsaydı çok özel bir ayıklama şekli gösterecektim ama bu ufak olduğu için pek anlaşılmaz diye bıraktım.Bir dahaki sefere inşallah...

Sana da rast gele..
Bul
tahsinmersin yazdı:ahmet abi turna ne kadar güzel gözüküyor öyle.ellerine sağlık.

Sevgili Tahsin...

O resim çekildiği an turna son derece sıhhatli idi...Bir kaç poz resim çektim.Suya da yakın bir yerdi.Sıçrarsa havada tekme atarak durduracak şekilde hazırlandım.Hayvan özellikle poz verir gibi hiç kıpırdamadı...

Artist midir nedir anlamadım...Happy
Bul
fish or die yazdı:ahmet abi maşallah sağlammış turna bereketli ve afiyet olsun Seerf

Sağol Murat...

Sevgiler...
Bul
babamdan gelen lüfer haberlerinden sonra bende devamlı kaçma planları yapıyorum ama iş dolayısı ile oturuyorum oturdugum yerde Siyirdim.
bereketli olsun ahmet abi tekde olsa amaç dinlenmek nasıl olsa,rastgele Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rifki abimden turna şovu sefer 11 3,130 15-10-2014, 11:58
Son Yorum: sefer
  yeni turna resimleri Kamil ILIPINAR 37 6,114 18-01-2011, 22:33
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turna avladık... aygroup 29 4,392 12-08-2010, 23:42
Son Yorum: aygroup
  Turna 89 cm Başkentten anti_x 29 4,210 11-06-2009, 01:55
Son Yorum: Ege