Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragat`in son avi
ustam61 yazdı:HadiordanFaruk kardeş balıklar başka adreste de olsa "gel be ya senin için seninle de tutarız "diyemedin.yoksa sende mi balıkcıdan alıyon da resmini çekiyon?HeheHehe
ne yapalim Hayrettin..bu yasta baska turlu olmuyorSiyirdimHappy..
bu gun avdan geldikten sonra tabii dukkana gittim...saat 10;30 olmustu..
ogle dukkanlarin kapanma saati gelmek bilmedi..Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Paragat, yemli dip, sırtı derken nevale gene fazlasıyla doğrulmuş Faruk abi.Alkis
Balıkçılık yapsan olacak yaniSiyirdim Afiyetle abicim.Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Parakatın bu avda son kez denizle buluşmuş,bu haliyle bile hakkını vermişAlkis sargozlar tam mangallıkmışSeerfmercanlar erken av vermeye başlamış harika görünüyorlar bakalım bizde durum ne,rüzgar müsaade etsede çıksam.Sırtıda fena sayılmazmış toplamda iyi balık almışsın Faruk tam çeşit olmuş maşallah.Bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Faruk Abi yine harika balıklar almışsın Alkis 3 çeşit av yaparak zaten fazlasıyla bunu hakkediyorsun , deniz ana da karşılığını veriyor Gulumse Yalnız o zargana yem olarak biraz büyükmüş , 5 iğneden aşağısı yetmezmiş o balığa Smile Afiyet olsun Abi Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Güzel avların daim olsun Faruk abi.gözüm gönlüm açıldı iştaha geldim.
hazırlıklar başladı yarın balıgaHappy
Bul
vay Faruk abim ellerine sağlık,güzel bir av günü olmuş.balıkların muhteşem.
afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
güzel av olmuş,İstanbulda palamudun arkasından lüfer gelir derler,geçen hafta lüfer tutulduğuna göre,merada her ikiside var demektir,aramaya devam,tebrikler,ayrıca pembelerde çıkmaya başlamışAlkis
Bul
Alkis Tebrikler aretlik Alkis hem gece balıkçılığı sabaha kadar hemde pareketacılığını yapmışsın ! harikasın bravo sana , bu sene ben daha sabaha kadar balıkçılık yapamadım Snifsinf
Balıklar şahane , bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
Tebrikler Faruk..

Sanatını konuşturmuşsun yine..Meranız verimli...İşi de ciddi yapınca sonuç güzel oluyor..

Bereketli olsun..Selamlar..
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Paragat, yemli dip, sırtı derken nevale gene fazlasıyla doğrulmuş Faruk abi.
Balıkçılık yapsan olacak yani Afiyetle abicim.

orhanekmekci yazdı:Parakatın bu avda son kez denizle buluşmuş,bu haliyle bile hakkını vermişsargozlar tam mangallıkmışercanlar erken av vermeye başlamış harika görünüyorlar bakalım bizde durum ne,rüzgar müsaade etsede çıksam.Sırtıda fena sayılmazmış toplamda iyi balık almışsın Faruk tam çeşit olmuş maşallah.Bereketli afiyet olsun

thunderbolt yazdı:Faruk Abi yine harika balıklar almışsın 3 çeşit av yaparak zaten fazlasıyla bunu hakkediyorsun , deniz ana da karşılığını veriyor Yalnız o zargana yem olarak biraz büyükmüş , 5 iğneden aşağısı yetmezmiş o balığa Afiyet olsun Abi

rota yazdı:Güzel avların daim olsun Faruk abi.gözüm gönlüm açıldı iştaha geldim.
hazırlıklar başladı yarın balıga

tahsinmersin yazdı:vay Faruk abim ellerine sağlık,güzel bir av günü olmuş.balıkların muhteşem.
afiyetler olsun.

Dr.Güner yazdı:güzel av olmuş,İstanbulda palamudun arkasından lüfer gelir derler,geçen hafta lüfer tutulduğuna göre,merada her ikiside var demektir,aramaya devam,tebrikler,ayrıca pembelerde çıkmaya başlamış

mariner8 yazdı:Tebrikler aretlik hem gece balıkçılığı sabaha kadar hemde pareketacılığını yapmışsın ! harikasın bravo sana , bu sene ben daha sabaha kadar balıkçılık yapamadım
Balıklar şahane , bereketli ve afiyet olsun

tesekkur ederim beyler...
sizlerede bol baikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,567 25-07-2013, 01:36
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi