Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragat`in son avi
Her sezon ,yeni paragat yaptigimda,en eski olani(2 sezon kullanilmis) cope atiyorum.Fakat atmazdan once,bir son av yaptiriyorum.
16/7/2010...cuma
Saat 01:30...Paragatimi ufak parcalar halinda kesilmis sardalya ile yemledim.Bu yemi kullanmamin nedeni,sirtide tuttugumuz sinagritler paragata gelirmi? ...sorusuna cevap ariyorum.
Saat 02:30....Limandayim.Ufak bir hazirliktan sonra limandan ciktim.Paragati gun dogmadan once atmayi planliyorum.
Saat 04:30...Paragati sinagrit merasina attim.Devaminda yanima aldigim buzlu mamunlar ile,karinca adasi mercan merasina gittim.
Saat 05:00...Mercanlar oltaya geliyordu.1 saat icinde 15 mercan almistim.
Saat 06:00...Sirti zamani.Once Nihat`(levrekci)nin,rapalasi ile levrege gezdim.Levrekten sonuc alamayinca,lufer merasina gittim.Sirtide 1 palamut,2 iskarmoz ve 1 zargana tuttum.
Saat 08:00...Sirtide hedef balik luferi bulamadigim icin,paragatimi toplamaya gittim.
Saat 08:30...Burada da hedef balik sinagriti bulamamistim..fakat deniz ana bos cevirmemisti.Tesekkurler deniz ana.
Saat:09:00...Poyrazin gucu artinca,rotami limana cevirdim...

Bundan iyi avlar sizlerin olsun....76

NOT:Limana vardigimda foto makinasini evde unuttugumu farkettim.Fotolar cep telefonundan,son 2 foto evde cekilmistir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yine çakmışsın balığı karagözlerde gözüm kaldı .. palamut desen başka keyif afiyet olsun. daha irilerine daha bollarınaAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
faruk abi eski paragatında vedası fena olmamış hani hedef balık paragata takılmasada gelenlerde fena değil. sırtıyada gelecek inşallah istediğin levrekler denemeye devam selam ve sevgilerle rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
yaw Faruk abi, bırak eski paragatı toplu iğne atsan genede tutuyorsun sen balığıSiyirdimkıskanıyorum ama elimden yapacak bişi gelmiyor,en iyisi ben inceden Hüseyin abinin safına doğru geçeyim,Happy Afiyetle abi,helal sana yawAlkisSeerf
Bul
araphüso26 yazdı:yine çakmışsın balığı karagözlerde gözüm kaldı .. palamut desen başka keyif afiyet olsun. daha irilerine daha bollarınaAlkis
tesekkurler Huseyin..
gzun kalmzsa sasardim...artik alistik..Siyirdim
sizlerede bol balikli avlar dilerim..
ustam61 yazdı:AlkisFaruk kardeş bereketli olsun gene almışsın tavalıkları.Alkisbunları ne zaman ızgaraya veya tavaya koyacaksın?Siyirdimaccık sonra kapını çalabilirim haberin ola.
tesekkurler Hayrettin...
baliklar su anda benim adreste degil..bir arkadasa verdim...tavaya mi yoksa mangala mi atti bilemem..
sizlerede rastgele
bahriyeli yazdı:faruk abi eski paragatında vedası fena olmamış hani hedef balık paragata takılmasada gelenlerde fena değil. sırtıyada gelecek inşallah istediğin levrekler denemeye devam selam ve sevgilerle rastgeleAlkis
tesekkurler Ismail..
hedef balik bulunmasa da ,netice fena sayilmazdi..
sizlere iyi tatiller dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
görüntüde balık oldumu gözüm takılıyo işte neyapayımBoboBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yaw Faruk abi, bırak eski paragatı toplu iğne atsan genede tutuyorsun sen balığıSiyirdimkıskanıyorum ama elimden yapacak bişi gelmiyor,en iyisi ben inceden Hüseyin abinin safına doğru geçeyim,Happy Afiyetle abi,helal sana yawAlkisSeerf
tesekkurler Omer...
en guzel sistem..Huseyin`in sistemi..
sadece biraz ders alman lazim..ona gore
rastgele
Bul
araphüso26 yazdı:görüntüde balık oldumu gözüm takılıyo işte neyapayımBoboBobo
rahat ol abi...
kimse ne aliniyor....ne kiziyor..SiyirdimHappy
alistirdin bizi.....Siyirdim
Bul
Mercan avı iyi geçmiş bereketli olsun kaptan..
Hazır o zarganayı avlamışken sırtıda yem olarak bir de onu deneseydin keşke (tabi uygun takım varsa yanında) merada lüfer var ise kesinlikle hayır demezdi..[Resim: icon7.gif]
Bul
Lakerda yazdı:Mercan avı iyi geçmiş bereketli olsun kaptan..
Hazır o zarganayı avlamışken sırtıda yem olarak bir de onu deneseydin keşke (tabi uygun takım varsa yanında) merada lüfer var ise kesinlikle hayır demezdi..[Resim: icon7.gif]
tesekkur ederim Mehmet abi...
dogrusu mu dedigin hic aklima gelmedi..fakat gelsede yanimda ,bu av icin gereken uygun takim yoktu..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,314 25-07-2013, 01:36
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi