Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmaris selimiye sargoz
fikeret abi her yönü ile harika bir rapor tutulmasından pişirilmesine kadar her şey var herşey çok güzel afiyet olsun.. yalnızzzzzzz tuzlanmış sülünüze gelince iş değişiyor adam bayılır onun kokusundan...harikasın abicimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abicim allah gönlüne göre versin tatilin güzel geçiyor balıklı avlarla iyi vakit geçiriyorsun afiyetler olsun selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Diğerlerini gayet güzel ama yine güzel bir lagosu perişan etmişsin şekerim.Hadiordan
Sargozlar için afiyet şeker olsun ama lagosla rüyanda güreş tutasın.Hemde balık seni yensin.Siyirdim
Allah içine sindirsin Fikocum.Belkide beni götürmediğin için sana çok kızıyorum.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:Diğerlerini gayet güzel ama yine güzel bir lagosu perişan etmişsin şekerim.Hadiordan
Sargozlar için afiyet şeker olsun ama lagosla rüyanda güreş tutasın.Hemde balık seni yensin.Siyirdim
Allah içine sindirsin Fikocum.Belkide beni götürmediğin için sana çok kızıyorum.Siyirdim

lahos balğını balıkçılarda ve tezgahlarda var gördüm aynı boylarını onun için salmadım keşke görmeseydim .Snifsinf oldu birkere özürdilerim tüm arkadaşlarımdan.

gel buyur 20 sinde gidiyorum .G.E.L.E.M.E.Z.S.İ.NHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:lahos balğını balıkçılarda ve tezgahlarda var gördüm aynı boylarını onun için salmadım keşke görmeseydim .Snifsinf oldu birkere özürdilerim tüm arkadaşlarımdan.

gel buyur 20 sinde gidiyorum .G.E.L.E.M.E.Z.S.İ.NHehe

Niye be reisim gelir yalçın abi,Wink
Hadi yalçın abi gitde utandır fikret reisimi..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:abicim allah gönlüne göre versin tatilin güzel geçiyor balıklı avlarla iyi vakit geçiriyorsun afiyetler olsun selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis

sağol ismail tatil süper geçiyor balıkta denk geldimi sorma keyfime.Seerf

[quote=araphüso26]fikeret abi her yönü ile harika bir rapor tutulmasından pişirilmesine kadar her şey var herşey çok güzel afiyet olsun.. yalnızzzzzzz tuzlanmış sülünüze gelince iş değişiyor adam bayılır onun kokusundan...harikasın abicimAlkis

arabım 100 adet sülünez aldım benim komşum (dursun) sitedeki bazı arkadaşlar bilir org katılıyor ona vardim o tuzladı fakat koku iç yok sanki yeni almışsın canlı gibi taze bende hayret ettim ..
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Niye be reisim gelir yalçın abi,Wink
Hadi yalçın abi gitde utandır fikret reisimi..AlkisAlkis

uzunum gelemez çünkü bildiğim var'da ondan gelemezSiyirdim
Bul
nihatkr yazdı:Av süpermiş. Allah daha güzellerini nasip etsin. Ama lahos ufakmış keşke denize salsaydınız, onun on misli büyüklüğüne gelince tutsaydınız.

nihat teşekkür ederim lahos için üzgünüm nedeseniz haklısınız Snifsinf

doktor yazdı:Fikret abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın resimler paylaşım güzel eline emeğine sağlık sargoz larla güzel keyif yapmışsındır yakalaması çok zevkli bi balıktır oltaya güzel mukavemet gösterir çok kafa atar inşallahla daha da büyüklerini tutarsın abim saygılar.Alkis76

doktorum sağol kerataların güzel gelişleri var tabiki son yerleri cigo.Siyirdim
Bul
fiko abi selimiye yaradı sana sürülerin üstüne gidiyorsun hep bereketli ve afiyet olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
tebrikler Fikret abi, çok güzel av olmuş. mangal ve tava resimleride ayrı bir hava katmış.

saygılar,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.3.2014 tahsinm.sargoz tahsinmersin 25 2,618 19-03-2015, 11:11
Son Yorum: tahsinmersin
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,297 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,201 04-12-2014, 19:47
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,902 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,721 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,378 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,082 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,225 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,115 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 4,892 27-08-2011, 11:47