13-07-2010, 12:52
(Son Düzenleme: 13-07-2010, 13:05, Düzenleyen: bucalıfikret.)
10:07/2010 saat 0.05 herken kalkıp sırtı denemesi yapayım dedim kıyıları sırtıyla dolaştım netice sıfır birgün önce kahvede yaşlı bir amca bak karşı kıyıya git oradan yemeklik balıklarını alırsın dedi aklıma geldi doğru karşı kıyıya gittim demirledim yemleyim ilk vuruşlar geliyordu fakat ufak balıkların vuruşlarıydı gelenler ufak hanos denize iade iki saat orda kaldım gelenlerin hepsi denize iade edildi başka meraya hareket ettim bilenler vardır tam denizin ortasında kayalık ve şamandıra var işte tam orası şamındıranın 15 mt ilerisinde demirlendim şamandıraya bağlansam 1 mt derinlik neyse yemleri oltalara takıp şansıma ne gelirse ona razıydım sıcak iyice bastırmıştı balık olmazdedim derken güzel bir vuruş aman bu geliş çipuranın gelişine benziyordu sandala aldım iri sargoz tekrar yemleyip oltalar suda vuruşlar kesilmiyordu sargoz sürüsünemi geldim inanmıyorum sıcak kavurmaya başladı son olarak oltayı attım bu son olta dedim yarım saat tık yok yaktım bir duman vuruş yok 5 tane sargoz aldım oltayı bırakıp başladım balıkları temizlemeye temizleme işi bitti oltayı toğlayıp gitme vakti geldi dedim oltada bir hareket var bu kesin balıktır dedim sandala aldım lahos balığıydı iğneyi midesine kadar yutmuştu bügünkü av yeter deyip kıyıya hareket .dağa bollarına sizlere nasip olsun.
yem: izmirden getirdiğim tuzlanmış sülünez
iğne :12 numara düz beyaz
misina : 0.30
olta : klasik dörtlü hırsızlı
derinlik: 35 mt
not: son resim usta balıkçının lahos resmidir yanlışlıkla yüklemişim.
yem: izmirden getirdiğim tuzlanmış sülünez
iğne :12 numara düz beyaz
misina : 0.30
olta : klasik dörtlü hırsızlı
derinlik: 35 mt
not: son resim usta balıkçının lahos resmidir yanlışlıkla yüklemişim.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları