Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmaris selimiye sargoz
10:07/2010 saat 0.05 herken kalkıp sırtı denemesi yapayım dedim kıyıları sırtıyla dolaştım netice sıfır birgün önce kahvede yaşlı bir amca bak karşı kıyıya git oradan yemeklik balıklarını alırsın dedi aklıma geldi doğru karşı kıyıya gittim demirledim yemleyim ilk vuruşlar geliyordu fakat ufak balıkların vuruşlarıydı gelenler ufak hanos denize iade iki saat orda kaldım gelenlerin hepsi denize iade edildi başka meraya hareket ettim bilenler vardır tam denizin ortasında kayalık ve şamandıra var işte tam orası şamındıranın 15 mt ilerisinde demirlendim şamandıraya bağlansam 1 mt derinlik neyse yemleri oltalara takıp şansıma ne gelirse ona razıydım sıcak iyice bastırmıştı balık olmazdedim derken güzel bir vuruş aman bu geliş çipuranın gelişine benziyordu sandala aldım iri sargoz tekrar yemleyip oltalar suda vuruşlar kesilmiyordu sargoz sürüsünemi geldim inanmıyorum sıcak kavurmaya başladı son olarak oltayı attım bu son olta dedim yarım saat tık yok yaktım bir duman vuruş yok 5 tane sargoz aldım oltayı bırakıp başladım balıkları temizlemeye temizleme işi bitti oltayı toğlayıp gitme vakti geldi dedim oltada bir hareket var bu kesin balıktır dedim sandala aldım lahos balığıydı iğneyi midesine kadar yutmuştu bügünkü av yeter deyip kıyıya hareket .dağa bollarına sizlere nasip olsun.

yem: izmirden getirdiğim tuzlanmış sülünez
iğne :12 numara düz beyaz
misina : 0.30
olta : klasik dörtlü hırsızlı
derinlik: 35 mt

not: son resim usta balıkçının lahos resmidir yanlışlıkla yüklemişim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerin devamı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fikret abi ,maşallah avlar süper geçmiş.balık bulucu gibisin abi maşallah,balık nerde sen ordaymışsın.eline sağlık,afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Fikret Abi öğlen vakti olmasına rağmen çok güzel balık almışsın Alkis Artık akşamdan geceye kadar o merayı boş bırakmazsın Smile Bir de sert yem bulabilirsen çok iri sargozlar oltanda olur gibime geliyor . Hiç yem bulamazsan bu iri sargozlar için çipura gibi küçük yengeç kullanabilirsin .O merada çupra olma ihtimali de yüksektir zaten
Wink Gerçi oralar senin mekanlar Hadiordan Afiyet olsun Abim Seerf

Bu arada tatilinin geçen senekinden güzel geçmesi dileklerimle ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ANTALYALI07 yazdı:fikret abi ,maşallah avlar süper geçmiş.balık bulucu gibisin abi maşallah,balık nerde sen ordaymışsın.eline sağlık,afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
yokbe aytekin şansıma demirledim denk geldi 16 sından 10 nunakadar balık yoktu hergün denedim şans.
Bul
thunderbolt yazdı:Fikret Abi öğlen vakti olmasına rağmen çok güzel balık almışsın Alkis Artık akşamdan geceye kadar o merayı boş bırakmazsın Smile Bir de sert yem bulabilirsen çok iri sargozlar oltanda olur gibime geliyor . Hiç yem bulamazsan bu iri sargozlar için çipura gibi küçük yengeç kullanabilirsin .O merada çupra olma ihtimali de yüksektir zaten
Wink Gerçi oralar senin mekanlar Hadiordan Afiyet olsun Abim Seerf

Bu arada tatilinin geçen senekinden güzel geçmesi dileklerimle ...

nedim güzel dileklerin için teşekkür ederim yem sadece donmuş mamun var oda iğneye gelmiyor şimdi izmirdeyim giderken süpye götürcem balıkçılar süpye ve kalamar kullanıyorlar çupra var fakat ne hikmetse merayı söylemiyorlar ama takipteyim.Happy
Bul
Bereketli olsun Fikret ''cigo'' ile birlikte güzel avcılık yapmışsın,bahsettiğin kayalığı biliyorum tekne gezisinde yanından geçerden içimden ''burada balık olmazsa ne olayım'' demiştim zıpkın için de çok uygun bir yer..
Uygun yemin olunca çuprayı da bulursun kardeşim benim eminim..
Selimiye'den taze manzaralar yokmu ? Gulumse
Bul
Reisim nasıl bıraktın döndün oralardan onu anlayamadım emekli adamsın takıl sezon sonuna kadar oralarda şaka şaka tabii iş güç meseleleri fakat çok güzel avcılık olmuş ellerine sağlık bu sefere hem ızgara hem tava afiyet olsun..SeerfAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bereketli olsun fikret abi güzel bir çeşit ne tava nede ızgara darılmamış hepsinin gönlünü yapmışsın. O yeşillik ve üzeri beyaz soğan+ beyaz su offfff afiyet olsun abim.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Fikret masallah-masallah..
ne guzel sargoslar onlar..Alkis
o merayi gitiginde boslama ..
afiyet olsun..Seerf

hemde tuzlanmis sulines ha..vay canina birde tazesi olsa neler olacakmis...
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.3.2014 tahsinm.sargoz tahsinmersin 25 2,618 19-03-2015, 11:11
Son Yorum: tahsinmersin
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,297 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,201 04-12-2014, 19:47
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,902 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,721 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,378 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,082 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,225 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,115 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 4,892 27-08-2011, 11:47