Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DUYURU !!!!
Sayın Üyeler

Yeni sistem serverdan kaynaklanan bir nedenden dolayı kurtarılamayacak şekilde zarar görmüştür. Emeklerinizin Bu Şekilde Kaybolmasından Dolayı Çok Üzgünüm..

Şuanda mecburen eski sisteme geri döndük ve 10 günlük bir kaybımız olmuştur.

Bende ne istek nede moral kaldı yeni sistem için. Aslında tekrar siteyi açmayı bile düşünmüyordum fakat sizlerden gelen yoğun istek üzerine tekrar yayına geçtik

Sorun tamamen serverdan kaynaklanıyor. Mysql de oluşan bir hata nedenizle tüm sql tabloları çökmüş. Yıllardır Vbulletin kullanıyor olmama rağmen bu ilk kez başıma geldi.

Tüm arkadaşlardan özür dilerim
Bul
Oktay abi hiç kafanıza takmayın değil 10 günlük isterse 1 yıllık bilgi kaybolsun.Biz şimdiye kadar siteden  bir çok bilgi öğrendik .bundan sonrada öğreneceğiz.bence hiç bir kaybımız yok.gerekirse aynı konuları bi daha yazarız.Ne diyeyim geçmiş olsun demiyorum çünkü hiç bir kaybımız olmadığını düşünüyorum.Siteyi eski yerine Taşıdık o kadar.
BİZ BURDAYIZ VE SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ.BURDAKİ ARKADAŞLIKLAR DAHA BİR BAŞKA.
Bul
Oktay arkadaşım yasamda her türlü olay gelebilir önemli olan bize ve ailemize birsey olmasın her sey yerine gelir biraz daha fazla calışır yeniden yaparız bu bizim elimizde olan birsey arkadaş. Bu formda bir aile gibi olmuştuk bundan sonrada olabiliriz birbirimize kenetlendıkten sonrası gelecektır...
Bul
hadi büyük geçmiş olsun...
Bul
evet oktay bende arkadaşlara katılıyorum gemiş olsun hepimize  el birliği ile düzeltiriz dostum moralini yüksek tut sen lazımsın bize saygılar
Bul
Oktay abi hiç sorun etme ben eskisi de yenisi de olsa buraya gelmeye devam edeceğim kısıtlı vaktimde sadece burası için nete giriyorum,geçmiş olsun diyorum,herkese iyi günler..
Bul
Oktay,olur böyle şeyler.Sen sakin ol sükunetini muhafaza et ve moralini toparla.Sonuçta ölüm yok be arkadaşım,her şey yeniden olur.!0 günde olmazda .bir ayda olur ne fark eder.Önemli olan birlikte olmak,dostluk içinde olmak.
Hadi topla kendini,sen büyük patronsun.Geç bakalım sitenin başına.Her kes iş başına....
Bul
RaPaLaCı yazdı:Oktay,olur böyle şeyler.Sen sakin ol sükunetini muhafaza et ve moralini toparla.Sonuçta ölüm yok be arkadaşım,her şey yeniden olur.!0 günde olmazda .bir ayda olur ne fark eder.Önemli olan birlikte olmak,dostluk içinde olmak.
     Hadi topla kendini,sen büyük patronsun.Geç bakalım sitenin başına.Her kes iş başına....

Evet ibrahim abi her sey düzelir .....
Bul
Abi sizlerin bu pozitif enerjiniz olmasaydı ben ne yapardım.
Bul
böyle şeyler olabilir .. dert etmeyin zaten kayıp fazla değil. saldırılara karşı database yedeği almışmıydınız? vbulletine tekrardan geçiş yapıcakmıyız...? amma çok soru sordum yawww? Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  duyuru....... LeVrEkCi 15 1,914 15-02-2012, 15:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Mail Adresleriniz **DUYURU** Lapsetur 0 959 01-12-2011, 21:28
Son Yorum: Lapsetur
  ******duyuru****** site yönetim 25 3,698 25-08-2011, 04:39
Son Yorum: orhanekmekci
  DUYURU (Imageshack Hakkında) Lapsetur 19 3,360 29-04-2011, 22:56
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  DUYURU * Giriş Sorunu Hakkında * Lapsetur 51 6,144 02-06-2010, 13:40