Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar son 15 gündür sitede birçok kesilme olmaktadır bunların bazı sebebleri serverdan bazılarıda türk telekom hatlarından dolayıdır yani bizlerle alakalı olmayan nedenlerden dolayı kesilmeler yaşamaktayız.
oktay hergün görüşmeler yaparak siteyi en iyi duruma getirmek için uğraşmaktadır.
bugünki kesilme bizim diğer sitemiz olan atasat a olan saldırı nedeniyledir.
bu tür kesilmelerin fazlalaşması nedeniyle ben tedbir olarak bana ulaşım bilgilerimi veriyorum organizasyon hakkında son anda olabilecek değişiklikleri öğrenmek için bana ulaşabilir bilgi alabilirsiniz.
özellikle 4-5 ekimden önce site olurda kesilirse lütfen organizasyona yola çıkmadan önce benden bilgi alın.teşekkürler.
msn:
nihataydin11971@hotmail.com
tel:05359633242
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Bu açıklama çok iyi oldu bende niye giremiyorumki diye internet kontrollerimi gözden geçirdim bişi bulamadım demekki olay çözüldü, teşekkürler nihat..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
data center dai arızalar bayramdan sonraya kadar sürecekmiş bu nedenlede kısa veya uzun süreli kesilmeler meydana geecektir 1.mesajdada bahsettiğim gibi bizim elimizde olmayan sebeblerden dolayı olan bu arızalara müdahale edemiyoruz sadece telefonla görüşerek arızanın giderilmesini hızlandırmaya çalışıyoruz.
bayramdan sonra herşey düzelecek inşallah.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
inşallah düzelir.sıkıntı yarattı herkezde.düzeleceğine sevindim

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 124
Konuları: 5
İnsan bu tür sitelere günlük girmeyi alışkanlık haline getirince, giremedi mi bir türlü rahat edemiyor.
Paylaşım ortamımızın kesintisiz devam etmesi dileğiyle.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Aman abi aman, hiç yokken dahamı iyiydi? Bunada razıyız.
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
arkadaşlar ben de yunanistan'dan birkaç gündür 11.00-14.00 arası sitemize giremiyorum.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
hafta sonu girebildiğim için ben buişlerle karşılaşmıyorum.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Servis sağlayı arkadaş server'ı başka datacenter'a almayı önerdi ben kabul etmedim şuan ki bulunduğu yerde hız çok iyi oranın sistemi oturana kjadar biraz aksaklıklar olacak sanırım fakat bana söylemesi Bayram'dan sonra hiç bir sorun kalmayacak. Eğer siteyi başka yere alırsak orasının hızı biraz yavaş