Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marıner8 mısafirimdi
Orhan kardeş maşallahın var. Bizim buralarda gopezden başka balık henüz görmedik.Uzun zamandır havada fırsat vermedi.Mariner8 bizim sitedenmi.Misafirinin şansı iyi imiş .Bol şanşlar afiyet olsun.
Bul
cranium yazdı:Orhan Abi çok güzel fotoğraflar Alkis.
Ahmet Abinin mercanlı fotoğrafındaki gülümsemesinden hayatından ne kadar memnun olduğu belli. Hava daha iyi olsaymış öyle çok fotoğraf göreceğimizden eminim. Sağlık olsun. İnşallah birdahaki buluşmada bunun acısını çıkartırsınız.
Bir sene aradan sonra yine keyifli buluşma oldu Serkan,Ahmet abinede teşekkür ederimSeerfdeniz ava uygun olmasada yinede beraber av yapma fırsatını yarattıkGulumse

Uzun_ahmet yazdı:Orhan babacım çok güzel bir buluşma olmuş ahmet abi sizleride kutluyorum yolun eskişehire düşerse bizleride untma haberin olsun..AlkisAlkis
Teşekkürler AhmetSeerf

LeVrEkCi yazdı:yinede 2 usta mezeyi çıkatmışsınız be orhan abi Seerf,
güzel bir buluşma olmuş Alkis
Teşekkürler NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim Ahmet abimizle birlikte güzel bir gün geçirmişsiniz AlkisAlkis

güzel payalaşım için ayrıca teşekkür ederim. rastgele Seerf

murki yazdı:Ahmet abiciğim öncelikle hoşgeldin diyerek buluşmanızdan dolayı ve paylaşımınızdan dolayı her ikinizide tebrik ederim. Fotoğraflar ve manzara harika. Ama içinde değerli iki üstad olunca tarifi olmayan bir başka harika. devamını dilerim. Sağlıcakla.AlkisSeerf

thunderbolt yazdı:Güzel buluşma olmuş , hem de balıklı Alkis Hava da izin verse güzel balık alacakmışsınız Smile Ama yine de 1 büyüğün elini öptürecek balığı almışsınız , afiyet olsun Seerf

rusan yazdı:Çok güzel buluşma olmuş balıkların da muhabbetin de ne kadar güzel olduğu resimlerden belli oluyor

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Alkisguzel kareler
telefondan da olsa,ne kadar guzel muhabbetler oldugunu azda olsa duydum...Seerf
o denizde yine de tavaliklar cikmis,afiyet olsunSeerf
bizim Ahmet deplasmanda mercani kapmis....
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele

asagidaki fotodaki kova bana yabanci gelmedi,Ahmet`in kovasi olmasi lazim..yanina oltalarinida almis demekAlkis

Gercekten keyifli buluşma oldu Faruk,Ahmete teşekkür ederimSeerfdenizin durumu benim tekne için uygun değildi,Hayırlısıyla Ahmetin dönüşünde konuşursunuz.Bu arada sizin orada kullandığınız olta takımlarınıda tanımış oldum,gelirken fotoda gördüğün gibi kovasıyla gelmişGulumsetakımlarda kullandığınız hırsız çok uzun gerci bende buna benzerini denediysemde derin suda neredeyse her balıktan sonra değişrmek gerekiyor Eh Ahmettede farklı olmadı kaldıki asıl derin avlağa gitmedik ilk oltayı saldı üç kupa teknede,ikinci atışında mercanı kaptıAlkisoltadaki hırsız iptalSiyirdimgerisi Ahmetten dinlersin.Teşekkür ederim FarukSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili meslektaşımla sayende telefonla da olsa görüşme şansı yarattığın için teşekkürler Orhan abi.
Güzel de balıkçılık çıkarmışsınız. Afiyetle...AlkisSeerf
Keşke fırsatın olsaydıda gelebilseydin Bahadır,ben teşekkür ederimSeerf

ANTALYALI07 yazdı:orhan abi,arif ve ahmet abiyle çok güzel zaman geçirmişsiniz,mezeliklerde çıkmış,afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler.
Teşekkür ederim AytekinSeerf

araphüso26 yazdı:sitenin güzellikleri işte yunanistan nire izmir nere(karşı karşıya biliyom)fakat bu ortam bir başka teşekkürler abilerim.. Alkis
Teşekkürler HüseyinAlkis
Bornova - izmir
Bul
muhabbet tavan yapmıştır orası kesin güzel resimler elinize sağlık .AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Gercekten keyifli buluşma oldu Faruk,Ahmete teşekkür ederimSeerfdenizin durumu benim tekne için uygun değildi,Hayırlısıyla Ahmetin dönüşünde konuşursunuz.Bu arada sizin orada kullandığınız olta takımlarınıda tanımış oldum,gelirken fotoda gördüğün gibi kovasıyla gelmişGulumsetakımlarda kullandığınız hırsız çok uzun gerci bende buna benzerini denediysemde derin suda neredeyse her balıktan sonra değişrmek gerekiyor Eh Ahmettede farklı olmadı kaldıki asıl derin avlağa gitmedik ilk oltayı saldı üç kupa teknede,ikinci atışında mercanı kaptıAlkisoltadaki hırsız iptalSiyirdimgerisi Ahmetten dinlersin.Teşekkür ederim FarukSeerf
hirsiz olta konusunda haklisin Orhan abi..
bizim burada mercan ve karagoz avladigimiz derinlikler en fazla 15-17 metre..bu durumda o kanca sorun olmuyor..
fakat sizin o derinliklerde tabiiki sorun olur..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yalova tatar yazdı:baba güzel buluşme olmuş tebrikler Alkis
Eyvallah tatarGulumse

bahriyeli yazdı:deniz kötüde olsa sohbet güzel olmuş tavalık balıkta alınmış. paylaşımınız için ikinizede teşekkürler saygılar rastgeleAlkisSeerfAlkis
Teşekkür ederim İsmail.

naxos 5 yazdı:orhan abi, güzel kareler, güzel balıklar, güzel bir dostluk. hepinize teşekkürler. şimdi de sıra bizi misafir etmende.Gulumse Saygılar.
Teşekkür ederim Hakan,her zaman beklerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
Tropheus yazdı:super goruntuler elınıze saglık bu pazar bende bodrumdayım oralarda olan varsa goruselım.AlkisAlkis
Teşekkürler Sedat,sanada bol balıklı tatiller dilerim.

tedirgin SaZaN yazdı:tebrikler abiler ,Ahmet abi deplasman falan tanımıyor ,her türlü götürüyor balıkları AlkisSeerf
Doğru söylüyon Ömer,ben mercan yok derken Ahmet abin kaptı balığıHappyteşekkürler.

Lakerda yazdı:Bu güzel sıcak karelere baktıkça forumumuzun bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum gerçekten..Seerf
Anavatan'a hoşgeldin Ahmet,Orhan kaptanın sularında da ustalığını göstermişsin tebrikler..Alkis
Aynen katılıyorum kaptanımAlkisteşekkür ederim.
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:Harika,her şey çok güzel.Buluşma,sohpet,balık ve balıklar.Devamıda olmuştur her halde.SeerfBu güzelliklerin bir bölümünde telefonlada olsa bulunmaktan onur duydum.İkinizede teşekkürler.Muhteşemsiniz.76Alkis
İki gün güzel muhabbetimiz oldu,teşekkürler YakupGulumse

HAŞİM77 yazdı:Hem dostlar hemde balık güzel bir buluşma yakışır sitemizin güzel insanlarına.Kesin olmamakla birlikte yakında zamanda urlaya gelme ihtimalim var özledim izmiri ve sıcak insanlarını.Alkis
Teşekkürler Haşim,inşallah geldiğinde tanışma fırsatımız olurGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8 (3-10-2015) mariner8 11 1,393 20-10-2015, 13:29
Son Yorum: yaser2sultan
  mariner8'den yeni sezon mariner8 15 1,635 13-06-2015, 07:42
Son Yorum: mariner8
  mariner8'den 2015 seftesi mariner8 25 4,068 30-01-2015, 20:29
Son Yorum: tahsinmersin
  mariner8'den sonbahar balıkçılığı mariner8 18 2,778 16-12-2014, 00:41