Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yarım Ayda Pazartesi İspendekleri 06-07-2010
rusan yazdı:Anlatımın çok güzel Bahadır abi , balıklar da güzelmiş tebrikler , afiyet olsun

Beğenmene sevindim sevgili Ruşan.
Daha bereketli ve trofeli avlar umarım senin olur.
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
drasty41 yazdı:aha rapor bööle olur dedirtecek cinsten bi rapor olmuş bahadır teşekkürler avın içinde tebrikler afiyet olsun.

Güzel sözleriniz için teşekkürler Recep Bey.
Daha bereketlileri sizlerin olsun inşallah.
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
araphüso26 yazdı:cidden bu rapor işinde prof oldun arkadaşım balıklarda harika teşekkürler.. emeğine ellerine sağlıkAlkisWink

Teşekkürler ArabımGulumse
Ben hele seninki gibi 13 kiloluk alayım da ben yapacağımı biliyorumSiyirdim
Sizlere de rastgele...

Bul
Lakerda yazdı:Av için tebrikler,rapor için teşekkürler Bahadır bey..[Resim: icon7.gif]
Şeytan oltasının kıstırma kurşunlu versiyonunu yem detayına kadar öğrenmiş olduk bu vesile ile ''hocam'' dediğiniz Ramiz ustaya da ayrıca teşekkürler..

Ben teşekkür ederim Mehmet abi.
Tüm detayları ile arkadaşlarımızın anlayabilmesi için açıklamaya çalıştım, umarım yeterli olmuştur. Ramiz abiye dileklerinizi ileteceğim. Ondan öğrenilecek daha çok şey var.
Selamlarımla...

Bul
Albatros-gr yazdı:Bahadir..ykarida Hayrettin cok guzel yazmis...bende katiliyorum..2x35=70 edermisSiyirdim
neyse oncelikle bu guzel rapor icin tesekkurler..
bir dahakine insallah trofe olur..veya trofeler .
neden olmasin..
Pazartesi iş yoğunluğu ve stres ile birleşince; “ akşam seni en iyi balık avı paklar” şeklinde düşünerek ....
bu yukaridaki dusuncenAlkis,nedense bende hep boyle dusunuyorum..ve netice aliyorum...Alkis

afiyet olsunSeerf
rastgele

Dediğim gibi ben onu akıl edememiştim Faruk abiHappy Ama benim gözüm 100'lükteSiyirdim
Ben teşekkür ederim. Vallaha balık avı gibi beni dinlendiren hiç bir şey yok diyebilirm. Plansız olan avlar da daha mı bereketli oluyor ne Big Grin (Balıkçı avuntusu bu olsa gerekHappy)
Selamlarımla...

Bul
HAŞİM77 yazdı:Tebrikler bahadır afiyet olsun 35x35. Nice güzel avların olsun.Seerf

Teşekkür ederim sevgili Haşim.
Nice yetmişlikler de sizlerin olsunWink
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
bahadır oltayı şimdi bir daha inceledim kurşun niye fırdöndünün altında yem tarafında onu anlayamadım. bizim göl kamışlarında kullandığımız sistem fakat bizdeki kurşun fırdöndünün yukarısında olur açıklarsan sevinirim dostumGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bahadır oltayı şimdi bir daha inceledim kurşun niye fırdöndünün altında yem tarafında onu anlayamadım. bizim göl kamışlarında kullandığımız sistem fakat bizdeki kurşun fırdöndünün yukarısında olur açıklarsan sevinirim dostumGulumse
Sevgili Arap,
Biz gece avları yaptığımızdan ışık olmuyor. Ve hatta ışığın balığı rahatsız etmemesi amacıyla ışığıda istemiyoruz. Bu sebeple kafa ışığı veya ışıldak da kullanmıyoruz.
Yukarıdaki sebeplerden karanlıkta takım yapmak çok zor(en azından benim için) El yordamıyla düğümleri veya iğneyi bağlamak işkence oluyor. Bu yüzden ben evde bir çok takım hazırlayarak ava gidiyorum.

Takımda da dikkatini çektiği gibi kurşun altta. Tamamıyla kolay takım değiştirme amaçlı. Fırdöndü ve iğneye kadar olan kısım benim hazır takım kısmım. Rüzgar bazen aniden başlıyor. Hemen kıstırmalı takımımı fırdöndü düğümü atarak bağlayıyıveriyorum. Rüzgar kesince hemen kıstırmasız takım Wink
Kurşu ekonomisi de sağlanmış oluyor tabii...

Bul
bilmediklerimi öğrenmiş oldum tşk ler ilgin için avında çok keyifli olmuştur eminim daha farklı bilgilerini beklemek dileğiyle bol şans
ASLIN NEYSE NESLİNDE O KARDEŞŞŞŞŞŞ
Bul
Eline sağlık bahadırcım.Av da anlatımda harika olmuş.Ekip eksik ama elemanlar kuvvetli.Tekrarında herkese hürmetlerimi iletirsen sevinirim.Artık sende şeytan oltacı oldun.Maşallahın var.Boş gelmiyorsun.Afiyetle kardeşim.SeerfSonraki balıklar kocaman olsun.Teşekkürler.76Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çeşme-Germiyan 17-04-2010 Bahadır Sarıca 54 8,513 22-04-2010, 15:03
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Cumartesi ispendekleri 03-04-2010 Bahadır Sarıca 69 8,623 10-04-2010, 11:02
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Paşayla buluşma 24-03-2010 Bahadır Sarıca 104 9,160 31-03-2010, 23:47
Son Yorum: yycolak
  Çeşme-Germiyan 14-02-2010 Bahadır Sarıca 54 7,419 19-02-2010, 12:09
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü: