Cumartesi günü telefonum çaldı arayan Ahmet kardeşim(marıner8)ziyaretime geliyorum dedi kısa süre sonra mısafirim yanımdaydı teşekkürler Ahmetayrıca yanımda mısfirim olan Ariflede(truepast)tanış oldularkeyifli muhabbetin sonunda balığa cıkalım deddiysekte hava balığa çıkmaya müsait olmadığından pazar gününe erteledik.Ahmetin şansına hava üç gün daha benim tekneyle av yapmaya müsait olmasada hiç olmassa beraber kıyıya yakın sırtı yapar yemliye takılırız dedik.Pazar günü öğleden sonra yeniden geldi evde Türk içip biraz muhabbeten sonra teknemin yanına gittik.Deniz ava uygun olmassada Arifinde yardımıyla tekneyi denizle buluşturduk.Benim sırtı yaptığım yakın yerlede ben 5.5luk silikon Ahmet meşhur rapalayı(ismi yamaşitamıydı)saldı bu şekilde yemli saatine kadar hem sırtı hem muhabbet zaman çabuk geçti bir iki zayıf vuruş hariçinde balık olmayınca yemliye takıldık.Ahmetin şansına rüzgarda geç yattı.
Zorlu bir av sonunda yorgun ama bir o kadar keyifle kıyıya çıktık.
Böyle güzel buluşmalar dostlar başınarastgele.
Orhan Abi çok güzel fotoğraflar .
Ahmet Abinin mercanlı fotoğrafındaki gülümsemesinden hayatından ne kadar memnun olduğu belli. Hava daha iyi olsaymış öyle çok fotoğraf göreceğimizden eminim. Sağlık olsun. İnşallah birdahaki buluşmada bunun acısını çıkartırsınız.
Ahmet abiciğim öncelikle hoşgeldin diyerek buluşmanızdan dolayı ve paylaşımınızdan dolayı her ikinizide tebrik ederim. Fotoğraflar ve manzara harika. Ama içinde değerli iki üstad olunca tarifi olmayan bir başka harika. devamını dilerim. Sağlıcakla.
guzel kareler
telefondan da olsa,ne kadar guzel muhabbetler oldugunu azda olsa duydum...
o denizde yine de tavaliklar cikmis,afiyet olsun
bizim Ahmet deplasmanda mercani kapmis....
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
asagidaki fotodaki kova bana yabanci gelmedi,Ahmet`in kovasi olmasi lazim..yanina oltalarinida almis demek
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Güzel buluşma olmuş , hem de balıklı Hava da izin verse güzel balık alacakmışsınız Ama yine de 1 büyüğün elini öptürecek balığı almışsınız , afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "