Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marıner8 mısafirimdi
Cumartesi günü telefonum çaldı arayan Ahmet kardeşim(marıner8)ziyaretime geliyorum dedi kısa süre sonra mısafirim yanımdaydı teşekkürler AhmetSeerfayrıca yanımda mısfirim olan Ariflede(truepast)tanış oldularGulumsekeyifli muhabbetin sonunda balığa cıkalım deddiysekte hava balığa çıkmaya müsait olmadığından pazar gününe erteledik.Ahmetin şansına hava üç gün daha benim tekneyle av yapmaya müsait olmasada hiç olmassa beraber kıyıya yakın sırtı yapar yemliye takılırız dedik.Pazar günü öğleden sonra yeniden geldi evde Türk Kahve içip biraz muhabbeten sonra teknemin yanına gittik.Deniz ava uygun olmassada Arifinde yardımıyla tekneyi denizle buluşturduk.Benim sırtı yaptığım yakın yerlede ben 5.5luk silikon Ahmet meşhur rapalayı(ismi yamaşitamıydı)saldı bu şekilde yemli saatine kadar hem sırtı hem muhabbet zaman çabuk geçti bir iki zayıf vuruş hariçinde balık olmayınca yemliye takıldık.Ahmetin şansına rüzgarda geç yattı.
Zorlu bir av sonunda yorgun ama bir o kadar keyifle kıyıya çıktık.
Böyle güzel buluşmalar dostlar başınaSeerfrastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Orhan Abi çok güzel fotoğraflar Alkis.
Ahmet Abinin mercanlı fotoğrafındaki gülümsemesinden hayatından ne kadar memnun olduğu belli. Hava daha iyi olsaymış öyle çok fotoğraf göreceğimizden eminim. Sağlık olsun. İnşallah birdahaki buluşmada bunun acısını çıkartırsınız.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Orhan babacım çok güzel bir buluşma olmuş ahmet abi sizleride kutluyorum yolun eskişehire düşerse bizleride untma haberin olsun..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yinede 2 usta mezeyi çıkatmışsınız be orhan abi Seerf,
güzel bir buluşma olmuş Alkis
Bul
Orhan abicim Ahmet abimizle birlikte güzel bir gün geçirmişsiniz AlkisAlkis

güzel payalaşım için ayrıca teşekkür ederim. rastgele Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Ahmet abiciğim öncelikle hoşgeldin diyerek buluşmanızdan dolayı ve paylaşımınızdan dolayı her ikinizide tebrik ederim. Fotoğraflar ve manzara harika. Ama içinde değerli iki üstad olunca tarifi olmayan bir başka harika. devamını dilerim. Sağlıcakla.AlkisSeerf
Bul
Alkisguzel karelerAlkis
telefondan da olsa,ne kadar guzel muhabbetler oldugunu azda olsa duydum...Seerf
o denizde yine de tavaliklar cikmis,afiyet olsunSeerf
bizim Ahmet deplasmanda mercani kapmis....Alkis
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele

asagidaki fotodaki kova bana yabanci gelmedi,Ahmet`in kovasi olmasi lazim..yanina oltalarinida almis demekAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili meslektaşımla sayende telefonla da olsa görüşme şansı yarattığın için teşekkürler Orhan abi.
Güzel de balıkçılık çıkarmışsınız. Afiyetle...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Güzel buluşma olmuş , hem de balıklı Alkis Hava da izin verse güzel balık alacakmışsınız Smile Ama yine de 1 büyüğün elini öptürecek balığı almışsınız , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Çok güzel buluşma olmuş balıkların da muhabbetin de ne kadar güzel olduğu resimlerden belli oluyor
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8 (3-10-2015) mariner8 11 1,397 20-10-2015, 13:29
Son Yorum: yaser2sultan
  mariner8'den yeni sezon mariner8 15 1,635 13-06-2015, 07:42
Son Yorum: mariner8
  mariner8'den 2015 seftesi mariner8 25 4,069 30-01-2015, 20:29
Son Yorum: tahsinmersin
  mariner8'den sonbahar balıkçılığı mariner8 18 2,778 16-12-2014, 00:41
Son Yorum: nihatkr