Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsinmersin'in17.06.2010 raporu
Tebrikler İsmail,ekip olarak bu kez sargoza gitmişsiniz,balık azda olsa,muhabbet dolu gece geçirmişsinizAlkissenin yakaladıklarına bakılırsa tavalığı fazlasıyla çıkarmışsın maşallah.bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
thunderbolt yazdı:Hadiordan Ben de seni yatırıp öyle yazayım dedim Abi Happy

Umduğunuz balığı bulamasanız da deniz ana bereketinden sunmuş yine de Affet Tahsin Abim Sargöz için " romantik balıktır" derim Happy Ay ışığını sevdiğini biliyorum Smile Yem olarak da rapana kullanırsanız daha iri sargözleri (ufaklıklara fazla yem kaptırmadan) alma şansınız artabilir.Tabi bu benim kendimce bir alternatif fikrimdir Wink Ama çipura varken de sargözü ne kadar kovalarsınız bilmem Siyirdim Afiyet şeker olsun Seerf
banane, banane ben anlamam sen uyuyodun,seni imamın ezanı kaldırmıştır.
teşekkürler nedim.yalnız şu rapana dediğin yemi anlıyamadım.rapalayı kastetmedin değilmi?
LeVrEkCi yazdı:balık olsa ne yorgunluk kalır ne uyku herkes oltasının başında beklerdi heralde Gulumse
neyseki hiç boş dönmektense bişeyler çıkmış,
bereketli olsun rastgele Alkis
dediğin gibi balık olsa uyku olmaz.bir güzel vuruşa bir saat tetiktesin.birde arkadaşlar dünkü çalışmadan sonra balığa gelmişler akabinde bir duşla belki 1-2 saat uykuyla tekrar çalışmaya gidicekler.
teşekkürler Nihat,sanada rastgelsin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ANTALYALI07 yazdı:az olsun böyle balık olsun tahsin abi.tüm ekibi kutlarım,bence süper bir av,karagözleri ve çupraları kurşunsuz el oltasıyla çekmesi ne kadar zevk vermiştir anlatılmaz yaşanır değilmi.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
ekip adına bende sana teşekkürlerimi sunarım.balıklar biraz iri oldumu el oltasının tadına doyum olmuyor.çkmesi ayrı bir zevk oluyor.
Uzun_ahmet yazdı:Tahsinim kare güzelmiş ama demekki balıklar sizden kaçmış Siyirdim
Sağlık olsun bir dahaki sefere bol balıklı avlara diyelim..
Hepinize selamlar saygıular..AlkisAlkis
aleyküm selam olsun Uzunum.gerçekten bu kare çok güzeldi inşallah bir dahaki sefere balıpı buluruz.
Salih Reis yazdı:güzel paylaşım için teşekkürler, Alkis

daha niceleri rastgele Seerf
sağol Salih reis.ramiz abiye gönderdiğin selama aleyküm selamı var.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun tahsin boş dönmekten iyidir kısmet bu kadarmış allah bereket versin. tavalık çıkmış afiyetler olsun ekibe selamlar saygılar rastgeleAlkisSeerfAlkis
sağol ismailim doğru diyorsun.allah bereket versin.ekip adınada aleyküm selam olsun.
bucalıfikret yazdı:tahsin boş dönmekten iyidir tavalık çıkmış ekibe selam rast gele.Alkis
eyvallah fikocum aleyküm selam.sanada rast gele.
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun tahsin balıklar ve ortam özellikle uyku şahane görünüyor.
sağol Haşimcim.ramiz abinin klasik uykusu aslında cenin pozisyonunda yan yatmaktır.kışın dahi birtek battaniye oda altında olur.bu yüzden kendisine uyku tulumu hediye ettim ama kullanmıyor.bu şekilin tadı daha iyi oluyor herhalde .Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler İsmail,ekip olarak bu kez sargoza gitmişsiniz,balık azda olsa,muhabbet dolu gece geçirmişsinizAlkissenin yakaladıklarına bakılırsa tavalığı fazlasıyla çıkarmışsın maşallah.bereketli afiyet olsunSeerf
bu bölge iri levrekte yapar.sargoz dalgasına levrekte alabiliriz diye burayı seçtik.geçen sene ramiz abi buradan güzel levrekler aldı.sana notaljimde kalan resmini göndereyim.2009 un 9.ayından
ellerinden öptüm.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsin bereketli olsun uykuyla birlikte güzel sitres atmışsınız,bereketli avlar dilerim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Tahsin Abi rapana bir tür deniz salyangozudur.Kabuğunu taşla kırıp beyaz etini ufak ufak kesip iğneye tek tek geçirerek atıp beklemek lazım.Tabi sert yem olduğu için ufaklar tırtıklayana kadar merada büyük sargöz varsa büyük ihtimalle alırsın Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
maşallah tahsinim balıkların hepsi harika yanakları al al mübareklerin.. afiyet olsunAlkisekipte sağlammış haniWink
not: bende görme diye cevabı gece yarısı sen yokken yazdım..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Yine de güzel av olmuş Tahsin abi tebrikler
Sazanları özledim...
Bul
tahsin abi boş yok yine bereketli ve afiyet olsun sabah herkes bayılmış ama yorgunluk ve uykusuzluktan Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri tahsinmersin 16 543 16-04-2017, 15:12
Son Yorum: bucalıfikret
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,115 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,127 22-01-2017, 14:13
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,466 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  10.05.2016 tahsinmersin tahsinmersin 14 1,357 19-06-2016, 22:58
  20.8.2015 tahsinmersin tahsinmersin 9 1,024 24-08-2015, 20:58
  09.06.2015 tahsinmersin-çipura tahsinmersin 22 2,251 14-06-2015, 15:15
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,297 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  2014.12.11 tahsinmersin.kefalspor 11,mırmırspor 9 tahsinmersin 17 2,266 17-12-2014, 04:26
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,201 04-12-2014, 19:47

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi