Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10-11/06/2010 gÜmÜŞyaka raporu
doğru söylüyorsun arkadaşım bende çok memnun olurum bu arada evet sana katılıyorum her geçen gün daha da kötüleşiyor.
Bul
instinct yazdı:ben geçen hafta gümüşyakadaydım
kaynaroğlu iskelesinin yan tarafında
suda acayip bir koku vardı o yüzden biraz daha ileri doğru yürüdük
yaklaşık 1 saat kadar elde zıpkın dolaşmadığım yer kalmadı
balık namına 1 tane deseniz bir şey göremedim de vuramadım da.
geçen senelerde ne güzel ispari ,mırmır,levrek vurabiliyorduk ama bu sene malesef iç bir şey göremedim.hergeçen gün daha da kötüye gidiyor malesef.
bir daha gittiğim zaman haberleşelim hemde tanışmış oluruz komşuymuşuz nasıl olsa Smile
taner o civarda bana önerebileceğin başka yer var mı olta atabileceğim
Bul
Paylaşım için teşekkürler fahrettin,
İnşallah bir sonraki avın istediğin güzellikte olur.
Rastgelsin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fahrettin yazdı:taner o civarda bana önerebileceğin başka yer var mı olta atabileceğim

kaynaroğlu iskeleden iri mırmır alabilirsin ya da gece kuruk altı ile güzel istavrit.
iskeleden marmara ereğlisi tarafına doğru gider isen ispari ve levrek alabilirsin.
deniz diskonun olduğu yerden sağa doğru gidersende çok nadir lüfer alma ihtimalin var.
ama bizim oradakiler mevsiminde çok bol miktarda kalkan alıyorlarmış iskeleden.(onların yalancısıyım)
gündüz alıyorum elime küreği sahili kazıyorum bol miktarda kurt topluyorum.birazda gözlükle daldığım zamanlarda kayalardan kurt topluyorum.gecede lüksü alıyorum gidiyorum iskeleye.
bu arada bizim oralarda çok fazla ve iri midyeler var.onlardan toparlayım bir güzel temizliyor ve büyükçe bir poşetin içine dolduruyorum,poşete delikler açıp içine taşıda koyup atıyorum denize.sonra poşetin yakınlarına doğru oltamı atıp bekliyorum Smile
aynı taktiği zıpkınla avlanırkende yapıyorum bayağı işime yarıyor doğrusu.
bir hafta sonu görüşürüz umarım.
bu arada biz arada sırada tekne ile çıkıyorum inanılmaz bol istavrit var.

ama malesef bu sene dalışlarımda gördüğüm manzara çok içimi acıttı.bir tek balık bile göremedim.bakalım sonumuz ne olacak.
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy

Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.

Bul
instinct yazdı:kaynaroğlu iskeleden iri mırmır alabilirsin ya da gece kuruk altı ile güzel istavrit.
iskeleden marmara ereğlisi tarafına doğru gider isen ispari ve levrek alabilirsin.
deniz diskonun olduğu yerden sağa doğru gidersende çok nadir lüfer alma ihtimalin var.
ama bizim oradakiler mevsiminde çok bol miktarda kalkan alıyorlarmış iskeleden.(onların yalancısıyım)
gündüz alıyorum elime küreği sahili kazıyorum bol miktarda kurt topluyorum.birazda gözlükle daldığım zamanlarda kayalardan kurt topluyorum.gecede lüksü alıyorum gidiyorum iskeleye.
bu arada bizim oralarda çok fazla ve iri midyeler var.onlardan toparlayım bir güzel temizliyor ve büyükçe bir poşetin içine dolduruyorum,poşete delikler açıp içine taşıda koyup atıyorum denize.sonra poşetin yakınlarına doğru oltamı atıp bekliyorum Smile

ama malesef bu sene dalışlarımda gördüğüm manzara çok içimi acıttı.bir tek balık bile göremedim.bakalım sonumuz ne olacak.
bizde çıkacaz daha bakalım kısmet olacakmı,ama şu ara deniz bulanık temmuzda temizlensin yapalım bi dalış ve uzun olta programı Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bizde çıkacaz daha bakalım kısmet olacakmı,ama şu ara deniz bulanık temmuzda temizlensin yapalım bi dalış ve uzun olta programı Seerf

bugün yarın yeni dalış takımı alıyorum a dan z ye ondan sonra gelicem inşallah senin oraya
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy

Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.

Bul
instinct yazdı:kaynaroğlu iskeleden iri mırmır alabilirsin ya da gece kuruk altı ile güzel istavrit.

tanerverdiğin bilgi için çok teşekkürler.umarım beraber olta atma keyfini yaşarız inşallah denk getiririz hafta sonunu.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,744 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,776 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,875 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 6,799 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,638 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 6,818 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Kulelide balık yok (18-? aralık 2010) style_ouf_5 5 2,068 27-12-2010, 11:40
Son Yorum: LeVrEkCi
  15/12/2010 BALIK and OZAN 19 3,705 18-12-2010, 12:47
Son Yorum: kaya
  03.12.2010 Sırtı - Baraküda borabora48 17 4,761 07-12-2010, 11:24
Son Yorum: bucalı
  22 kasim 2010 Çİnekop-vanoz avi BALIK and OZAN 20 5,035 26-11-2010, 03:37
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi