11-06-2010, 14:41
Harun kutlarım tebrikler.
yalovanın paşası
|
11-06-2010, 15:56
harun abi bereketli olsun.maşallah paşa baya yakışıklıymış,bu canlı tekeler nerelerde çıkıyor acaba,bu taraflardada bulabilirmiyiz merak ettim.bol şanslar abi rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
11-06-2010, 16:06
Hay maşallah , süper bir av yapmışsınız Bu boyda bir levrek tutmak bakalım ne zaman nasip olacak bize de Tabi önce levrek için ava gitmek lazım . Ben sürekli pullu avına takılıyorum Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
11-06-2010, 16:22
yalova tatar yazdı:harun bereketli olsun paşa nın harbiden güzelmiş daha bollarınasaol erden cumlemıze bereketlı olsun
11-06-2010, 16:31
HAŞİM77 yazdı:Harun abi paşada paşaymış yani bereketli olsun.evet hepımıze ınsallah bereketlı olsun Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Harun paşalarında paşasını tutmuşsun tebrik ederim.Devamının daha da iyi olması dileklerimle selam ve sevgiler.yok be abı daha buyuklerı varda onları kandırmaya calısıyoruz tesekkurler LeVrEkCi yazdı:evet abi doğrudur çok sever ama sen orada birde canlı ama ufak izmarit,ispari dene bak daha iyi avların olacak2 3 sene once canlı kraça takmıstım ama balığı donduremedım(levreği) moralım bozulmustu sonra hep canlı tekeye devam ettım ama genede senı dınlıyorum nıhatcım saolasın onuda yaparım Lakerda yazdı:Harun kutlarım tebrikler.saolsın abıcım tesekkurler ANTALYALI07 yazdı:harun abi bereketli olsun.maşallah paşa baya yakışıklıymış,bu canlı tekeler nerelerde çıkıyor acaba,bu taraflardada bulabilirmiyiz merak ettim.bol şanslar abi rastgele.yosunluk yerler bağlı teknelerın altı lıman ıcı kıyılar gece guzel bı fenerle gozlerı ısık gıbı yanar oralarda bulabılırsınız sızede bol sanslar thunderbolt yazdı:Hay maşallah , süp teer bir av yapmışsınız Bu boyda bir levrek tutmak bakalım ne zaman nasip olacak bize de Tabi önce levrek için ava gitmek lazım . Ben sürekli pullu avına takılıyorum Afiyet şeker olsunsımdıden sızede bol sanslar tabııkı gıtmeden yakalanmıyor bıde avlak yerı cok onemlı yanı gezdığı yemlendığı yerler sımdıden rast gele
11-06-2010, 17:05
Harika bir balık, emeniğinizin karşılığı gelmiş, Rapor için tebrikler, afiyet olsun.
11-06-2010, 17:28
Harun masallah..pasa cok guzelmis...
afiyet olsun.. kancanin da kepcede iken cikmasi buyuk sans... bir dahakinede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
11-06-2010, 17:29
Harun abi levrek bereketli olsun , nasibinmiş ve kepçeye bırakmış kendini ,afiyetle abi tebrikler
11-06-2010, 21:55
Tebrikler Harunnefis bir avdaha büyüyüğüyle devamını dilerim.afiyet olsun
11-06-2010, 22:02
tebrik ler rastgelsin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yalovanın balıkları... | kaya | 15 | 2,266 |
15-01-2012, 23:52 Son Yorum: ufuktan26 |
|