arkadaslar dun aksam gene eray arkadasımla telefonlastık gel su pasaları zıyaret edelım dıye kepceyı arabaya atıp doğru yem cıkarmaya altınkum sıtesı kıyısında canlı karıdes cıkarmak ıcın sortumu gıyerek daldım suya elımde kepce derken 30 35 adet cıkardıktan sonra saat 20.00 sularında tekneye atlayıp once mendıreğı deneyelım dedık ordan bı sonuc alamayınca yalova tas lımanın dere ağzına atalım dedık daha capayı attım su ustu tek ığneyı karıdese takıp atmamla mısıne gıtmeye basladı o bu derken bıde baktım balık ırı eraya kepceyı hazırla dedım ve ıkıncı seferde balığı tekneye aldık aldık ama daha kepcenın ıcınde balığı ağzındakı iğneyı kendı cıkarmıs sansımız varmıs hopp doğru lıvara saat 2400 cıvarıda balıktan donduk sızlerle paylasmak ıstedım cumleten rastgeleyin
Tebrikler Harun Abi . Hani oltayı atarken derler ya balığın ağzına gitsin diye, sizinki da tam oyle olmuş. İğnenin, kepçenin içindeyken çıkması da büyük şans. Kısmetiniz varmış. Bereketli ve afiyet olsun.
cranium yazdı:Tebrikler Harun Abi . Hani oltayı atarken derler ya balığın ağzına gitsin diye, sizinki da tam oyle olmuş. İğnenin, kepçenin içindeykem çıkması da büyük şans. Kısmetiniz varmış. Berektli ve afiyet olsun.
tesekkurler arkadasım evet kısmetımız varmıs cumlemıze bereketlı olsun