Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalovanın paşası
arkadaslar dun aksam gene eray arkadasımla telefonlastık gel su pasaları zıyaret edelım dıye kepceyı arabaya atıp doğru yem cıkarmaya altınkum sıtesı kıyısında canlı karıdes cıkarmak ıcın sortumu gıyerek daldım suya elımde kepce derken 30 35 adet cıkardıktan sonra saat 20.00 sularında tekneye atlayıp once mendıreğı deneyelım dedık ordan bı sonuc alamayınca yalova tas lımanın dere ağzına atalım dedık daha capayı attım su ustu tek ığneyı karıdese takıp atmamla mısıne gıtmeye basladı o bu derken bıde baktım balık ırı eraya kepceyı hazırla dedım ve ıkıncı seferde balığı tekneye aldık aldık ama daha kepcenın ıcınde balığı ağzındakı iğneyı kendı cıkarmıs sansımız varmıs hopp doğru lıvara saat 2400 cıvarıda balıktan donduk sızlerle paylasmak ıstedım cumleten rastgeleyin

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harun abi gece güzel geçmiş desene,
boy post ne geldi paşanın güzel bişeye benziyor maşallah,
bereketli olsun rastgele Alkis
Bul
Tebrikler Harun Abi Alkis. Hani oltayı atarken derler ya balığın ağzına gitsin diye, sizinki da tam oyle olmuş. İğnenin, kepçenin içindeyken çıkması da büyük şans. Kısmetiniz varmış. Bereketli ve afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun abi gece güzel geçmiş desene,
boy post ne geldi paşanın güzel bişeye benziyor maşallah,
bereketli olsun rastgele Alkis
cok ıyı oldu ya nıhat tam 5 kılo geldı aksam balıkcılarda tarttık
Bul
cranium yazdı:Tebrikler Harun Abi Alkis. Hani oltayı atarken derler ya balığın ağzına gitsin diye, sizinki da tam oyle olmuş. İğnenin, kepçenin içindeykem çıkması da büyük şans. Kısmetiniz varmış. Berektli ve afiyet olsun.

tesekkurler arkadasım evet kısmetımız varmıs cumlemıze bereketlı olsun
Bul
Bereketli olsun Harun abiAlkis postanenin oralardamı aldınız...Seerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
aynen emrah bıze erdoğan dedıydı oraları bos bırakmayın dıye dedığıde cıktı
Bul
Tamam abi sağol bende bu sabah kaşıkla 3 tane ispendek aldım oralardan ama hepsi denize iadeGulumse
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
harun77 yazdı:aynen emrah bıze erdoğan dedıydı oraları bos bırakmayın dıye dedığıde cıktı
kayalıklara yakın attık oltaları
Bul
harun77 yazdı:kayalıklara yakın attık oltaları

Müsait bir zamanda denemek lazımSeerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovanın balıkları... kaya 15 2,266 15-01-2012, 23:52
Son Yorum: ufuktan26