Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
inciraltı kaba lidakileri
Emrah77 yazdı:Maşallah Fikret abi balıklar harika...Seerf

teşekkürler emrah.

yalova tatar yazdı:Seerf bereketli olsun fiko nevale düzülmüş artık yanına eşlik edecekleri hazırlamak kalmış AlkisWink afiyet bal şeker olsun Affet

sağol tatarım nevale tamamlandı pazartesi günü tekrar gidiyorum.Alkis
Bul
fikret abi maşallah yemeklikler çıkmış,balık yakalayınca stres te kalmamıştır eminim... maşallah hem stres atıp,hem attığın oltada böyle güzel balıklar yakalayınca,bu işin tadı başka oluyor.paylaşım için teşekkürler fikret abi,şansın bol olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Reisim akşam benim evlat aradı baba şu an inciraltındayım balıkları söyledik seni arayım diye,
bende oğlum balıklar ağlamasın ortaya bir ufak söyle ben yetişirim dedim Wink
Seninkilerinde maşallahı var hani..yenilerine inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisAlkis Tebrikler Fikocuğum yine satır çekmişin çipuralara AlkisAlkis bravo sana Seerf herhalde güzel boğmuşundur Seerf afiyetler Seerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Reisim akşam benim evlat aradı baba şu an inciraltındayım balıkları söyledik seni arayım diye,
bende oğlum balıklar ağlamasın ortaya bir ufak söyle ben yetişirim dedim Wink
Seninkilerinde maşallahı var hani..yenilerine inşallah..

helal olsun uzunum sanada bu yakışırdı Alkisyeğenim afiyet olsunSeerf
Bul
ANTALYALI07 yazdı:fikret abi maşallah yemeklikler çıkmış,balık yakalayınca stres te kalmamıştır eminim... maşallah hem stres atıp,hem attığın oltada böyle güzel balıklar yakalayınca,bu işin tadı başka oluyor.paylaşım için teşekkürler fikret abi,şansın bol olsun.rastgele.

aytek balık oldumu insanda stres kalmıyor Alkis
mariner8 yazdı:AlkisAlkis Tebrikler Fikocuğum yine satır çekmişin çipuralara AlkisAlkis bravo sana Seerf herhalde güzel boğmuşundur Seerf afiyetler Seerf

ahmetim boğmak yanında az kalır hemde ne boğmaSeerf
Bul
vallahi bu rapor az daha elden gidiyormuş görmemişim..Mahcupfikret abi sen yalçın abime nispet yapıyorsun gibime geliyor. balıkların maşallahı var afiyet olsunAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
maşallah fikret abi cipura olmuş artık onlar eline sağlık afiyet olsun
Alkis
Bul
balıklar çok güzel , izmir günlerimi özledim
Bul
Cupralar nefis görünüyor her ne kadar kabada olsalar.Daha büyüklerine fikret,afiyet olsunAlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir inciraltı çupraları Uzun_ahmet 38 3,844 17-10-2014, 00:43
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi