ustam61 yazdı:Kamil kardeş biberin acı olduğunu bile bile yiyoruz neden?onunda kendince bir tadı var değilmi.balık ne kadar kılçıklı olursa olsun yatır köze bak tadına. parmak kadar çoluk çocukları yemek de bana sarmıyor
15 hazirandan sonra hepside selam duracaklar.
parmak kadar çocuk dediğin balıkların hepsinin zamanında tadı süperdir hayrettin abi istavrit zamanında ızgarası harikadır,izmarit çok güzeldir,mezgit tekir dilbalıgı mükemmeldir
repeat again; eşşedü en la.....sen ye o ultra şahane görüntülü,süper lezzetli şapırt nefis şeyleri,,,dalgıçlık hayatın tehlikede haberin olsun, fazladan ağırlık takmakta batırmayacak bu gidişle seniayrıca haftada bir akşam serbest gece var bana ,fazla ağır olmamak kaydıyla tekirdağlılara eşlik etsin diye bişiler götüreceğim yaw
YaKaMoZ 54 yazdı:repeat again; eşşedü en la.....sen ye o ultra şahane görüntülü,süper lezzetli şapırt nefis şeyleri,,,dalgıçlık hayatın tehlikede haberin olsun, fazladan ağırlık takmakta batırmayacak bu gidişle seniayrıca haftada bir akşam serbest gece var bana ,fazla ağır olmamak kaydıyla tekirdağlılara eşlik etsin diye bişiler götüreceğim yaw
Ömer bu fotodakinde ne pul var ne kılçıktam lezzet bombası