Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı su org istiyorum
ustam61 yazdı:HadiordanKamil kardeş biberin acı olduğunu bile bile yiyoruz neden?onunda kendince bir tadı var değilmi.balık ne kadar kılçıklı olursa olsun yatır köze bak tadına.Nayirolamaz parmak kadar çoluk çocukları yemek de bana sarmıyorHehe

Wink15 hazirandan sonra hepside 76 selam duracaklar.Hehe
parmak kadar çocuk dediğin balıkların hepsinin zamanında tadı süperdir hayrettin abi istavrit zamanında ızgarası harikadır,izmarit çok güzeldir,mezgit tekir dilbalıgı mükemmeldir Seerf
Bul
ortak kalkanbalığını saymamışsın yaw,bana göre o balığı yemeyen balık yedim demesin,,Seerf çipurada süperdir mangalda BoboBoboaçıımmmmSiyirdim
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:ortak kalkanbalığını saymamışsın yaw,bana göre o balığı yemeyen balık yedim demesin,,Seerf çipurada süperdir mangalda BoboBoboaçıımmmmSiyirdim
kalkan ufaklıklardan değil ortak Siyirdim
açlıgına bi biber basayım bakalım iyimi olacak Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
repeat again; eşşedü en la.....Siyirdimsen ye o ultra şahane görüntülü,süper lezzetli şapırtBobo nefis şeyleri,,,dalgıçlık hayatın tehlikede haberin olsun, fazladan ağırlık takmakta batırmayacak bu gidişle seniSiyirdimayrıca haftada bir akşam serbest gece var bana ,fazla ağır olmamak kaydıyla tekirdağlılara eşlik etsin diye bişiler götüreceğim yawSeerf
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:repeat again; eşşedü en la.....Siyirdimsen ye o ultra şahane görüntülü,süper lezzetli şapırtBobo nefis şeyleri,,,dalgıçlık hayatın tehlikede haberin olsun, fazladan ağırlık takmakta batırmayacak bu gidişle seniSiyirdimayrıca haftada bir akşam serbest gece var bana ,fazla ağır olmamak kaydıyla tekirdağlılara eşlik etsin diye bişiler götüreceğim yawSeerf

Ömer bu fotodakinde ne pul var ne kılçıkHappytam lezzet bombasıSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
abi sağolasın, kalamar yemiyorum zaten uzun süredir, pek sevmem de,konserve ton balığı ve kavun yeter bana yarın akşamSiyirdimSeerf
Bul
Hepinize helal olsun.İki gün kaybolduk bütün marifetler çıkmış ortaya.Bir gün Yalçında kocaman çipurasıyla alacak yerini bu satırlarda.Snifsinf
Bul
ustam61 yazdı:Happyorhan baba bunda da sadece bel kemiği var kılçık aramaHehesenin resimdekinin tadını bilmem ama tatlısuyun lokumudur yayınlar.Hehe
Sırta bel kemiği,üst kısmında kılçık yinede var be ustamHappyşaka bir tarafa yayın balığıda tatlı suyun lokumuSeerf
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:Hepinize helal olsun.İki gün kaybolduk bütün marifetler çıkmış ortaya.Bir gün Yalçında kocaman çipurasıyla alacak yerini bu satırlarda.Snifsinf
Orkinos yakışır sanaAlkis
Bul
levend yazdı:Orkinos yakışır sanaAlkis

Yok abi illede Çipura.NanikkkSiyirdimYemişim kafayı onunla.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi