Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı su org istiyorum
arkadaşlar uzun zamandır sitemize fazla uğrayamadım.
Yeni sezon açılışıyla birlikte bir tatlı su organizasyonu olmasını istiyorum.
Yönetici ve tatlısu avcılarından haber bekliyor olacağım.
Yeni sezonda herkese rastgele !!!
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Bul
inşallah hakan uygun zamanda bir tatlı su organizasyonu yapmak gerçektende güzel olacak yeni sezon şimdiden hayırlı ve bereketli olsun rastgeleGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Sevgili hakan bu senin önerini biz hep gündemde tutuyoruz, hatta en son turanköy organizasyonunda konuşuldu nasip bakalım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tatlı su avı org.için bir adım daha atılmış olduGulumsekonuyu gündemde tutarak uygun yer ve zaman belirlenebilir.Hayırlı olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
Türkiye organizasyonu yeni yapıldı o nedenle yakın zamanda Türkiye organizasyonu düşünülmüyor ama iller kendi içlerinde veya yakın iller arasında organizasyonlar yapılıyor.
seneye Türkiye organizasyonunun yeri için ileriki tarihlerde konuşmalar yapılacak karar verilecektir.
karar verildikten sonra eğer tatlısu organizasyonuna karar verilirse yasak zamanlar göz önüne alınarak 2011 yılı içinde tarih belirlenecektir.
Bul
Güzel olacaktır, ancak büyük organizasyon şeklinde olabilmesi için en az 4-5 ay öncesinden tarih belirlemeliyiz çünki çalışan dostlar açısından izin durumlarını ayarlamaları zor oluyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
orhanekmekci yazdı:Tatlı su avı org.için bir adım daha atılmış olduGulumsekonuyu gündemde tutarak uygun yer ve zaman belirlenebilir.Hayırlı olsunAlkis
orhan baba artık bu org gelirsin .AlkisGulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba artık bu org gelirsin .AlkisGulumse

Gelir gelir babamı bende özledim Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Gelir gelir babamı bende özledim Wink
Hiç olmadı İzmire geldiğinde küçük org yapıp tekne sefası yaparız uzunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hiç olmadı İzmire geldiğinde küçük org yapıp tekne sefası yaparız uzunSeerf
Mutlaka babacım fırsat bulsam geleceğim organizasyon hiç önemli değil yeterki dotlarla muhabbet olsun..

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi