Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı su org istiyorum
levend yazdı:Allah sana torik nasip etsinHappy
yav allahın işine karışma yiyecek kadar bişiler tutayım fazlasını istemiyomSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:Winkarabım hele bir ayın 15 i ni atlatalım.öyle bileniyorum ki.sıkıntıdan da patlıyorum.yokmu şöyle turna yakalayacağımız bir yer?cuma akşamı atlayıp gelsem hızlıya.cmrtesi pazar avlansak.Happy

Ustam var olmazmı ama benim bu hafta sonu işlerim var o yüzden atlayıp gelme sen en iyisi gerçi gelsende masada tutarız iyi muhabbet olur çık gel hadi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tatlı su oraganizasyonu güzel olurdu. Tatlı suyun avlaması zevklide. Yemesi pek zevkli olmuyor. Bir istavrite hiç birini değişmem.
sayılar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
rasgelebalık yazdı:Tatlı su oraganizasyonu güzel olurdu. Tatlı suyun avlaması zevklide. Yemesi pek zevkli olmuyor. Bir istavrite hiç birini değişmem.
sayılar.
ağa sen hiç folyoya sarılmış ,içine biber domates tereyağ atılmış ,fırın,ocak herneyse ağır ateşte pişirilmiş bir yayın yeseydin, yemesi pek zevkli olmuyor cümlesini asla kuramazdın,Siyirdimvalla ben bu aralar sevmediğim turnayı bile yerim, (belki) balık istiyorum yaw, açımmmmSiyirdimHappy
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:ağa sen hiç folyoya sarılmış ,içine biber domates tereyağ atılmış ,fırın,ocak herneyse ağır ateşte pişirilmiş bir yayın yeseydin, yemesi pek zevkli olmuyor cümlesini asla kuramazdın,Siyirdimvalla ben bu aralar sevmediğim turnayı bile yerim, (belki) balık istiyorum yaw, açımmmmSiyirdimHappy
tabii yayını siz kaybettiniz biz bulacağız SiyirdimHehe
Bul
ayıp ama ortak, benim tuttuğum yayın sayısı en az 15 falandır, işte tek sorun bunların hepsi en fazla yarım kiloluk falandı ve sepete daha hiç yayın koyamadım,inşallah büyüdüklerinde bunu göz önünde bulundururlar SiyirdimHappy
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:ayıp ama ortak, benim tuttuğum yayın sayısı en az 15 falandır, işte tek sorun bunların hepsi en fazla yarım kiloluk falandı ve sepete daha hiç yayın koyamadım,inşallah büyüdüklerinde bunu göz önünde bulundururlar SiyirdimHappy
yayın sülalesine yaptığın ileriye dönük üreme çoğalma katkılarından dolayı bu sene güzel tebliğ içi yayınlar tutman muhtemeldir ortak.AlkisSeerf
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:abi sen canlı yem ile yayın yada turna avı görmedin zannedersemSmileSeerf
ömerim tatlı su avcılığı iç yapmadım haberim yok deniz turnasını rapalayla yakaladım.AlkisSeerf
Bul
Gel 15 Haziran gel diyoruz, sazan olsun çamurdan olsun..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ben yayının tadına bayıldım harika olmuştu sazanıda arapımın ellerinden yemiştik oda güzeldi işi bilen yaptımı güzel oluyor demekki Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi