Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir akvaryum resmide benden.
çok güzel akvaryumlar insanı dinlendiriyor bakması yetiyor birde beslendiğinde verdiği ayrı bir tat Alkis
Bul
Kamil abi akvaryum çok güzel balıkların da maşallahı var çok güzel görünüyorlar. Ancak karma akvaryum sizin için sorun çıkarmıyorum mu ? Mesela akvaryumda otçul olarak beslenen tropheus , demosoni , neonspot ve etçil beslenen sarıprenses vs.. var yemleme de sorun çıkmaması neredeyse imkansız. ayrıca çok fazla kavga olmuyor mu ?
Sazanları özledim...
Bul
Abiler biz denizden zevk almaya çalışırken sizler akvaryumlarla harikalar yaratıyorsunuz.Ne yani denize ve balığa gitmeyipte akvaryumamı takılalım.Siyirdim
Bul
rusan yazdı:Kamil abi akvaryum çok güzel balıkların da maşallahı var çok güzel görünüyorlar. Ancak karma akvaryum sizin için sorun çıkarmıyorum mu ? Mesela akvaryumda otçul olarak beslenen tropheus , demosoni , neonspot ve etçil beslenen sarıprenses vs.. var yemleme de sorun çıkmaması neredeyse imkansız. ayrıca çok fazla kavga olmuyor mu ?

Yemlemede hiç bir problem olmuyor.Kavgada olduğunu pek söyleyemiyecem(Hepsi benden korkar).Troplarımı arkadaşımla takasladım.Sarı prenses otçulda beslenen bir balık.Ama genede elden çıkarıcam.Şimdi burada gözükmeyen ayrıyeten afra coube de aldım.Akvaryum daha güzel oldu.
Sarı prnesesi elden çıkarman bence daha iyi olur Kamil abi çünkü etçil beslenemeyecek. Afra cobue mbunaların en güzellerinden gerçekten harika balıklar. hayırlı olsun.
Sazanları özledim...
Bul
sarı prensesleri forumdan birine hediye edeyim dedim kimse istemedi.Bende satacağım.Ne yapayım. Ama baya tür avr elimde 2 akvaryumda yaklaşık 10 türden fazla balığım var. Çok zevk alıyorum beslerken bakarken.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Buda Benim Akvaryum Lapsetur 27 5,843 26-05-2010, 18:05
Son Yorum: rasgelebalıkçılık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi