Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ufak Bir Tavsiye
Arkadaşlar bildiğimiz gibi forum kısmında tatlı su ve tuzlu su balıkları adı altında bir forum bulunmakta burada denizde bulunan balıkların bir çok çeşidi yazılmış yalnız benim istediğim bir konu var... Mesela kaya balığı yenir ve eti çok güzel denmiş ben çocukluğumdan beri kaya balığını tuttuğum gibi denize geri atardım.. Benim tavsiyem yenen ve eti güzel olan balıkların nasıl pişirildiği ooo balıktan ne yapılırsa güzel olduğu yazılıra hepimize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle kaya balığı Big Grin
Bul
evet tutupta yenmez diye bildiğimiz kim bilir kaç tür var.paylaşarak öğrenmek lazım.güzel bir konu.
Bul
evet ilgin ve alakan için teşekkür bilgilenmek lazım... cahil kalmayalım deyilmi....
Bul
denizden babam çıksa yerim lafı dogrudur arkadaşlar benim bir komşum vardı yaşlı bir teyze küvet kadar bir kayıgı vardı ağ atardı ağdan çıkan herşeyi yerdi kaya balıgı yengeç aklınıza ne gelirse ve çokda güzel oolduğunu söylerdi
Bul
Levrekçi doğru diyosun ama tuttuğumuz bazı balıklar var tadı çok güzel deniyor. Biz pişirmesini bilmediğimiz için tekrar denize geri atıyoruz. Belkide muhteşem tatlardan mahrum kalıyoruz.
Bul
genelde bellidir ama tatlı sudan anlamam amaa denizde ızgarası olabilecek balıklar lüfer hamsi istavrit çupra tarzı balıklardır tavası olanlar tekir kalkan dil pisi mezgit tarzı balıklardır mesela kaya balıgı iskorpit gibi balıkların daha çok çorbası yapılır tecrübe eden arkadaşlar paylaşımda bulunacaktır.
ben iskorpitin çorbasını yedim babam çok iyi yapar süperdir üstüne çorba tanımam.ama kaya balıgı hiç denemedim.
Bul
kaya balığımı bırrrr yeğenim nerden buldun ilginç konuyu be sen 15 gün sonra gel ben sana çaktırmadan yedireyim de gör sen tadını beğenirsen bende meze yaparım
Bul
pişirme yöntemini bildinmi, her balık harikadır önemli olan nasıl pişecek, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun, mesala bende gelincik balığını bilmiyordum taki düne kadar hep atıyordum sağolsun arkadaşlar nasıl pişirilceğini söylediler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  6 Ekim c.tesi için tavsiye robinson987 10 2,803 06-10-2007, 10:38
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi