Yorumları: 117
Konuları: 7
becerirsin becerirsin
sen yaparken kedine dikkat et yeter derdirme sakin bir yerine,benim aklimda olsun eyer denk gelirsem gorusem bi guzellik yaparim
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
çok faydalı bir paylaşım olmuş, bilgiler ve paylaşım için teşekkürler...
Yorumları: 55
Konuları: 4
güvenini boşa çıkarmamak için ne gerekiyorsa yapacağım
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
Arkadaşlar bu kalıpları bende yapabilirim ...ben bu kalıpları nasıl yapabileceğimi porselen atelyem olduğu zaman kalıp yapmayı öğrendim zaman bir kaç arkadaşıma yapmıştım -lüfer zogası-kaşık kurşunu vb. meraklısına yardımcı olurum ...
Yorumları: 68
[attachment=4600][attachment=4601]Örnekler
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
arkadaşlar bu kalıpları kendim yapmadım arkadaşım suha beyin kedi eliyle yaptıgı kalıplardır bildigim kadar bu taşlar haydarpaşa binasındaki dış yüzeyindeki taşlardan yapılmıştır yapılması meşakatlı ve sabır ister fakat taşlar testereyle kesilip zımpara ile taşın yüzeyleri düzeltip ondan sonra kurşunu yapacagınız gırama göre kalıp çıkartmaya çalışmanız gerekli oda en zor olan tarafı sivri el aletleriyle taşın bir yüzeyine oyarak şekil verip oydugunuz yerin iç kısmını zımparayla düzeltiyorsunuz öbür kaşılıgınıda yapmak için yaptıgınız taşın yüzeyini boyayıp taşın karşı tarafına aynı yüzeyi çıkartıp aynı ölçülerde içini oyup zımparalıyorsunuz fakat bu işlemi yaparken sabitleme pimlerini karşılıklı atmayı unutmayın resimlere bakarak sabitleme şeklini görebilirsiniz kolay gelsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yanlız şunuda hatılatayım bittikten sonro elinizden düşürmeyin yaptıgınız emekler boşa gider kolay gelsin
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
aahmet in yapmış olduğu kalıpları isteyen olursa yapmasını gösteririm ama kolay iş deyil ....sabır ve emek ister...tabi o kalıptan birtek sizde olucak bu sayede isteyen arkadaşlarınıza vere bilirsiniz...piyasadaki gibi standart deyil...bilinen ve denenen bir kurşun olması lazım emek boşa gitmesin...
Yorumları: 55
vay beeeeeeee... işte istediğim budur yardım edin ben de öğreneyim.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
burda butun malzemecilerde satilir,hayret turkiye de satilmiyor heralde
bunlarda benim iki sene once almistim,bir sefer kullandim,daha sonra malzemeleri satin aldigim dukkandan cikan gazlarin tehlikeli oldugunu ogrendim ,yaklasik aldigimdan beri kullanmiyorum tekrar,gaz maskesi ile olabilir
yapilirken kalipta isitilmasi gerekiyor,yoksa icine doktugumuz kursun agizda tikilir,ve tumunu dokemessiniz ,
ufak olanda icine uzunlamasina tel gecirmek gerekli ,kalip dokuldukten sonra tel cikarilir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
vay neler öğreniyoruz herkesten ALLAH razı olsun.uğraşmak lazım aslında deneme amaçlı