Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
malzeme çantası.......
dostlar yeni aldığım malzeme çantası.özelliklerini sizlerle paylaşmak istedim.....iki bölümden oluşuyor .ortadan ikiye ayrılıyor birbirinden bağımsız 2 bölüm...su geçirmez....orta bölümde rapalaların, kurşunların,fırdöndülerin,şamandıraların,mantarların,iğnelerin koyulacağı 10-12 bölmenin bulunduğu şeffaf renkli bir kutu var,kutuda çekmece şeklinde takılıyor,istenirse bağımsız olarak kullanılabiliyor....
yine üst kapaktada karşılıklı iki küçük kapaklı yine kurşun,vs.malzemelerin konulabileceği bir bölme var....resimdeki benim çantanın benzeri....üzerinde bir iki değişiklik yaptım,kamışların taşınması için bir bölme yapmamışlar,bende bu olayı çözdüm ve değişikler yaptım son hali çok güzel olacağa benziyor....bitince resimleri göndereceğim...
bu arada çantanın benim sevdiğim en güzel özelliği;tekerleklerinin olması...böylelikle bisikletimin arkasına bağlayarak taşıyabileceğim...böylelikle spor yapma şansıda olacak....
Bul
kullana bilcekler için ideal çanta
Bul
güzel çanta ama kulanımı denemen bilinmez vede sağlamlığı hayırlı olsun
Bul
bu çantanın bi benzeride bende var. bence çok kullanışlı. bendeki hem tekerlekli ve sürgü kollu hemde sırtçantası.
Bul
Ben bu resimdeki çantadan kullanmıştım. Açıkcası balığa jeep gibi araçlarla gittiğimizde çok iyiydi ancak normal araçların bagaj kısımlarına yatırıp koyduğumuz için giddiğimizde içindeki malzemeler karman çorman oluyordu ve ben de emekliye ayırdım. Benim herkese tavsiyem 21 yada 22 lik 2 yada 3 organizeli çantalar. Hem çok ucuzlar hem de çok kullanışlı. Yanlız dikkat etmek gerekiyor. Çunku bu organizeli çantaların bir kısmında organize diye söylenen kısmı sadece tepsi gibi olan bir yapıdır. Ben herkese açılınca merdiven gibi olanlarını tavsiye ederim.2 hafta önce halk pazarından 12 YTL ye aldım.
Bul
böyle bir çanta lazım...ama bikaç tane..güzel çanta..paylaşım için teşekkürler..
Bul
Bence çok güzel ama fiyatıda yüksektir diye düşünüyorum...
Bul
güzel çantaya benziyor, acaba bursada bulabilirmiyiz
Bul
çanta güzel ama tekneye uymaz güle güle kullan
Bul
araç içine koymak için 2 ye ayrılabiliyor.....böylelikle takımlar dağılmadan kullanılabilir....ayrıca teknede livar olmadığı zamanlarda alt kısmı su yalıtımı sayesinde livar olarak kullanılabilir...
gelelim fiyatına....antalya koçtaş ta 49 ytl ye aldım bana uygun geldi..... bence kullanışlı....
asıl resimleride yükleyeceğim.....yapıldığı malzeme çok kaliteli bir malzeme değil..ama benim işime yaradı....oturduğum yer sahile 10 dakika uzaklıkla olduğu için yürüyerek bile gidebiliyorum balığa,çantada benim arkamdan geliyor Smile
şansınız bol olsun herkese rastgele.....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Olta Askı Yatağı ve Malzeme Dolabı DeLi_KuRT 21 5,992 13-11-2014, 00:04
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Malzeme Paylaşımı (Fotoğraflı) Boğaziçi 38 16,432 28-10-2010, 15:38
Son Yorum: musty34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi