Yorumları: 25,969
Konuları: 290
senol_444 yazdı:Malesef ceviremiyoruz. usa birimleri mevcut.
menusunda,
change unit mesaure diye bir secenek olmasi lazim..
veya bunu daha degisik bir sekilde yazabilir..iste oradan butun olcu birimleri degisebiliyor..
bunun ucuzlarinda degisiyorda,sizinkinde degismemesi imkansiz
Yorumları: 51
Konuları: 4
Albatros-gr yazdı:slm Senol...
ben ,limanda renkli sonari olan Necmi arkadasimizi rastlamak icin beklemedim,telefon ile aradim...
Necmi`ninki Garmin 520(fiyati 950 evro),seninki gibi GPS`ide var..Neyse gelelim asil konuya
1-tas dip zemini kirmizi renk ile gosteriyormus
2-otluk dip zemini eriste filan ..yesil renk ile gosteriyormus
3-kum dip zemini,,beyaz renk ile gosteriyormus
4-birde taslik meralar var,taslarin uzerinde otlar oluyor,iste oyle dip zemini,gosterirken kirmizinin uzerine hafif bir yesil veya beyaz cizgi cikariyormus
benim ogrendiklerim bunlar,Senol..umarim faydali olur..
sadece bir detaya dikkatini cekmek isterim..bu verdigim biligiler,GARMIN marka..sonarda oluyor,hummimberd`lerde de ayni renkler-ayni dip zemini ifade ediyormu,orasini bilemem..
rastgele
İlğinize cok cok teşekkür ederim.en azından şimdi renklere bakarken biraz daha anlayarak bakmış olacagım.
senol_444 yazdı:İlğinize cok cok teşekkür ederim.en azından şimdi renklere bakarken biraz daha anlayarak bakmış olacagım.
rica ederim Senol..her zaman
sadece tekrar hatirlatiyorum..bu yukarida yazdiklarim,GARMIN marka icin gecerli...sen yine sigi bir suda,dibi gorerek bir tespitini yap(yani taslik bir meraya git,asagisisinin da tas oldugunu gozlerinile gor,bu 4-5 metre suda gorulebilir),
sende degisik renk gosterip beniim yazdiklarim seni yaniltmasin
rastgele
Albatros-gr yazdı:rica ederim Senol..her zaman
sadece tekrar hatirlatiyorum..bu yukarida yazdiklarim,GARMIN marka icin gecerli...sen yine sigi bir suda,dibi gorerek bir tespitini yap(yani taslik bir meraya git,asagisisinin da tas oldugunu gozlerinile gor,bu 4-5 metre suda gorulebilir),
sende degisik renk gosterip beniim yazdiklarim seni yaniltmasin
rastgele
Zannedersem renkler butun balık bulucularda aynı hummınbırd sayfasından bir görüntü buldum ekliyorum.
http://img397.imageshack.us/gal.php?g=t4...2215f4.jpg
http://img61.imageshack.us/img61/7950/t4...2215f4.jpg
senol_444 yazdı:Zannedersem renkler butun balık bulucularda aynı hummınbırd sayfasından bir görüntü buldum ekliyorum.
http://img397.imageshack.us/gal.php?g=t4...2215f4.jpg
http://img61.imageshack.us/img61/7950/t4...2215f4.jpg
gordum Senol..
bencede ayni renkler-ayni seyleri ifade etmesi gerekir dusuncesindeyim..
bakalim,ilk gidisinden sonra..senden ogrenecegiz
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Şenol Bey hala çözülemedi galiba probleminiz

Çevrenizde en azından Humminbird kullanan bir arkadaşınız hiç mi yok?
Alt versiyonu da olsa kullanan biri çok daha faydalı olur.
Cihazınız hatırladığım kadarıyla çok kaliteliydi. Üzüldüm.
Umarım en kısa zamanda çözülür. Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bahadır Sarıca yazdı:Şenol Bey hala çözülemedi galiba probleminiz
Çevrenizde en azından Humminbird kullanan bir arkadaşınız hiç mi yok?
Alt versiyonu da olsa kullanan biri çok daha faydalı olur.
Cihazınız hatırladığım kadarıyla çok kaliteliydi. Üzüldüm.
Umarım en kısa zamanda çözülür. Rastgele...
Ben sürekli mersinde yaşamadığım için başka bir humminbird kullanıcısı bulmam biraz zor.Cihazım hummınbırd 997 cı cok gelişmiş bir cihaz o kadar gezmeme ragmen farklı bir görüntü elde edemedim koca akdenizde hiçmi yükselen bir kayalık yada bir cukur yok zeminde hiç farklılık yok sanki dümdüz.Benmi yanlış kullanıyorum diye düşünüyorum.60 metre civarındada 5-10 metrelik kayalar böyle düz gibimi görünür anlayamadım.İlginize teşekkür.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
senol_444 yazdı:Ben sürekli mersinde yaşamadığım için başka bir humminbird kullanıcısı bulmam biraz zor.Cihazım hummınbırd 997 cı cok gelişmiş bir cihaz o kadar gezmeme ragmen farklı bir görüntü elde edemedim koca akdenizde hiçmi yükselen bir kayalık yada bir cukur yok zeminde hiç farklılık yok sanki dümdüz.Benmi yanlış kullanıyorum diye düşünüyorum.60 metre civarındada 5-10 metrelik kayalar böyle düz gibimi görünür anlayamadım.İlginize teşekkür.
Şenol Bey,
faydalı olur mu bilmem ama
Magellan-MapSend BlueNav Europe v.1.01(Derinlik haritası) nı ilgili linkten indirip, topukları karşılaştırarak cihazı kullanabilirsiniz. Böylece derinlik değişimlerinin nerede olduğunu bulabilirizsiniz.
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Senol,daha oncede bir yerlere yazmistim..
oncelikle sonari,dip zemini bildigin yerlerde dene..
bu sigi sularda,hatta dibi gordugun derinliklerde dene.
goz ile dip zeminin ne oldugunu gor..sonrada ekranda hangi renge tekabul ettigine bak..boylece renklerin neyi ifade ettigini daha iyi anlayacaksin diye dusunuyorum
dip zemindeki olusacak olan yukseltileri gostermiyecegine inanmiyorum..cunku cihazin hem iyi marka,hemde gelismis modeli.
ben cok marka sonar gordum-kullandim..fakat renklisini kullanmak nasip olmadi...
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]