Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hummınbırd 997 csı
Arkadaşlar hummınbird 997 csı balık bulucu kullanımı hakkında bilğisi olan arkadaşlardan bilği ve tecrübelerini bekliyoruz.en pratik ,kolay anlaşılır kullanımı nasıldır.
Bul
senol_444 yazdı:Arkadaşlar hummınbird 997 csı balık bulucu kullanımı hakkında bilğisi olan arkadaşlardan bilği ve tecrübelerini bekliyoruz.en pratik ,kolay anlaşılır kullanımı nasıldır.
Senol...detayli bilgi veremiyecegim..
sadece humminbird`lerin guzel bir sonar oldugunu biliyorum...
iyi bir marka,ve kullanan arkadaslardan memnun olduklarini biliyorum
bende garmin var(onu motoru yeni alirken firma hediye etti,)eger kendi param ile alsam ,hummimberd alirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:Senol...detayli bilgi veremiyecegim..
sadece humminbird`lerin guzel bir sonar oldugunu biliyorum...
iyi bir marka,ve kullanan arkadaslardan memnun olduklarini biliyorum
bende garmin var(onu motoru yeni alirken firma hediye etti,)eger kendi param ile alsam ,hummimberd alirdim

Şenol Bey'in bahsettiği humminbird 3000$Hi
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Şenol Bey'in bahsettiği humminbird 3000$Hi
vay deme yaw..
ben modeline hic bakmadimSiyirdim
sadece markayi yorumladim..
hiii Siyirdimyine pot kirdik deseneSnifsinf
ama olsun ,nasil olsa alisildi benim pot kirmalarimaSiyirdim
Bul
kasap100 yazdı:Şenol Bey'in bahsettiği humminbird 3000$Hi

Oldukça pahalı cihazmış,bunların ucuzlarından sırtı için bizede gerekli BahadırSeerf
Bornova - izmir
Bul
Parayı verdikde gel görki hiç anlamıyoruz.neye yarar sonar kullanmayı ögrenecegiz.yardımlarınızı bekliyoruz.sert zeminden sinyal hızlı dönüyor diyor bana göre hepsi aynı.nasıl olacaksa
Bul
orhanekmekci yazdı:Oldukça pahalı cihazmış,bunların ucuzlarından sırtı için bizede gerekli BahadırSeerf
abi ucuzlarida var..
bana hediye edilenin degeri..145 evro
Bul
senol_444 yazdı:Parayı verdikde gel görki hiç anlamıyoruz.neye yarar sonar kullanmayı ögrenecegiz.yardımlarınızı bekliyoruz.sert zeminden sinyal hızlı dönüyor diyor bana göre hepsi aynı.nasıl olacaksa

Şenol Bey cihazınız çok profesyonel bir cihaz.Oldukça da fonksiyonel.
İnternetten biraz inceledim.Ama kullanımı hakkında bilgim yok.
Sanırım biraz kullanma klavuzu ile deneme yanılma metodu en iyisi olacaktır.
Güle güle bol balıklı ve keyifli avlarda kullanmanız dileğiyle...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
orhanekmekci yazdı:Oldukça pahalı cihazmış,bunların ucuzlarından sırtı için bizede gerekli BahadırSeerf

Özellikle dip sırtısı için(sinarit, akya vs) kesinlikle gerekli Orhan abi...
Ama benim bot ile bu iş zor.Sabit teknede kullanımı daha rahat olur sizler için.
Dip sırtısını nasıl yapacağım diye kara kara düşünmüyor değilim.
Bulacağız bir yolunu....Hadiordan

Bul
senol_444 yazdı:Parayı verdikde gel görki hiç anlamıyoruz.neye yarar sonar kullanmayı ögrenecegiz.yardımlarınızı bekliyoruz.sert zeminden sinyal hızlı dönüyor diyor bana göre hepsi aynı.nasıl olacaksa
Senol..onun sensitive=hassasiyeti ile fazla oynamayin..
cunku sensitive`yinekadar cok acarsan...her gordugu ufak engeli balik diye gosterir
butun ayarlari bir sekilde birakin,devamli degistirirseniz daha cok karisir
simdi boyle sonarlarin zemini nasil okudugunu bilmek icin benim bir taktigm var
daha evvelden dibin ne oldugunu iyi bildigim yerlere giderim(kum,batak,eriste,tas)...buralarda bu yerleri nasil gosterdigi yerinde tespit ederim
tavsiye ederim,guzel bor metod
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi