Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zevkli bir sirti gunu
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Nihat...
evet dedigin gibi oldu..
bu gun carsida,cok lufer muhabbeti oldu,acaip heyecanlandim,,fakat luferde bir sey olmadi..
bu yukarida yazdigin...tesekkur ederim de.......
hic olamzsa cogulda degilde,sadece trofe yazsaydin yaw..Siyirdim
simdi dusunceye koydun beni..Siyirdim
elimizden geldigi kadar bir seyler yapmaya calisacagiz..
aslinda varya,buyuk oynayacaksin abicim..hemfikirim...
rastgele
benim sezonum kısa abi o kısa sezonda hedefim 4 kg üstü en az 3 trofe Gulumse,
eh senin bol av saatin olduguna göre ve balıkların en bol oldugu meralarda olduguna göre bu sezon bol trofelere imza atmanı beklememiz normal Seerf
Bul
Tebrikler Faruk,buradada deniz çarşaf gibiydi böyle havada sırtıda iyi iş çıkartmışsın bu havada hangi sahte verimli oldu(sınarit hariç).Bereketli avlarının devamına inşallah.Afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim sezonum kısa abi o kısa sezonda hedefim 4 kg üstü en az 3 trofe Gulumse,
eh senin bol av saatin olduguna göre ve balıkların en bol oldugu meralarda olduguna göre bu sezon bol trofelere imza atmanı beklememiz normal Seerf
galiba haklisin Nihat...
galibayi geri aldim.. haklisin Nihat..
bu sezonda bir trofe en azindan buraya konu acip koymazsak..olmaz...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Faruk,buradada deniz çarşaf gibiydi böyle havada sırtıda iyi iş çıkartmışsın bu havada hangi sahte verimli oldu(sınarit hariç).Bereketli avlarının devamına inşallah.Afiyet olsunAlkisSeerf
tesekkurler Orhan abi..
deniz hakikaten carsaf gibiydi..
abi su asagidaki fotoda,isaretledigim sahte..bunu bana Hkan (naxos5)tavsiye etmisti...gerci butun sahtelere balik vurdu da....bu hepsini ikiye katliyor...
sana da bol balikli avlar dilerim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Teşekkür ederim Faruk,buradada deniz yatık olunca sırtı yapmadım yemliye baktım inan akşama kadar sanki denizde canlı yoktu akşam gün batımına yakın gelen bir kaç balıkla günü kapattımGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkür ederim Faruk,buradada deniz yatık olunca sırtı yapmadım yemliye baktım inan akşama kadar sanki denizde canlı yoktu akşam gün batımına yakın gelen bir kaç balıkla günü kapattımGulumse
Orhan abi,bu sahtenin bir boy buyugu var yanimda,ambalajinda,daha kullanmadim..oradan sana modelini yaziyorum...
bu arada gezdigim meranin normal deniz derinligi 11-12 metre..
fakat ,taslik olan kisminda oyle bir tepe kaldiriyor ki,derinlik 3,5 metreye dusuyor...sonardan fotosunu cektim bak asagida
ben yanima yem almadim...boyle durgun havalarda genelde balik olmaz..paragatlar bile boyle denizde pek calismaz

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
AlkisBravo aretlik Alkis maşallahın var hem balıkçılık yapıyorsun hemde aynı anda fotoğrafçılık yapıyorsun Alkis
Güzel balıklar tutmuşun Alkis bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
mariner8 yazdı:AlkisBravo aretlik Alkis maşallahın var hem balıkçılık yapıyorsun hemde aynı anda fotoğrafçılık yapıyorsun Alkis
Güzel balıklar tutmuşun Alkis bereketli ve afiyet olsun Seerf
tesekkurler aretlik..
her zaman bol fotolu raporlari sevmissimdir...
hem balikcilik,hem fotografcilik zevkini cikariyorum..
eve geldigimde cekilen fotolar icinden secip ,konuya koyuyorum...
rastgele
Bul
Sırtı için bu derinlik ölçer oldukca faydalı lakin buralar hem derin hemde her av sonu tekneyi kıyıya aldığımdan düşünmüyorum.Resimlediğin yükselti sahte bırakmak için tuzak gibi.Sahtenin modelini yazdım umarım bulurum.RastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sırtı için bu derinlik ölçer oldukca faydalı lakin buralar hem derin hemde her av sonu tekneyi kıyıya aldığımdan düşünmüyorum.Resimlediğin yükselti sahte bırakmak için tuzak gibi.Sahtenin modelini yazdım umarım bulurum.RastgeleSeerf
ayne dedigin gibi..
orada en azindan benim 3-4 sahtem var..
aslinda varya,malzemeciye gidecegine,oraya dalip sahteleri cikarmak lazim..
hicte fena fikir degil hani

sonar`i ben derinlik olcumunde ve dip zeminin ne oldugunu gormek icin kullaniyorum..her zaman
zaten fish alarm`i devamli kapali..tutuyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Açikta bir av günü daha :) SpinAvcısı 15 2,068 15-01-2016, 08:48
Son Yorum: yaser2sultan
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,104 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  bayramın birinci günü fotokopici 17 2,495 03-11-2012, 09:25
Son Yorum: fotokopici
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,108 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,658 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Az ama zevkli YaKaMoZ 34 3,983 17-02-2012, 10:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 10,972 22-12-2011, 18:39
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,340 28-09-2011, 23:42