Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zevkli bir sirti gunu
23/4/2010.Imaret limani
Saat 16:15..Rotami lufer merasina cevirdim.Luferler gelmis diye bir duyum almistim.1saat kadar lufer mersinda gezdim. Tik yokSnifsinf.
Saat 17:30..Merayi degistirdim.Melanura ve sinagrite sirtiye basladim.Yarim saat kadar dolastim ,burada da tik yokSnifsinf.Bu kadar sakin denizde bu is olmayacak galiba diye dusunmeye basladim.
Saat 18:00..Bu gunlerde balik veren meraya gectim.Daha sirtileri yeni salmistim ki,ilk esek istavritini aldim.Devaminda porsiyonluk bir melanurOhyandan.Burada hareket vardi..hani nasil derler nerede hareket orada bereket...misali..Aralikli olarak balik cikiyordu,bir an gelisi degisik olan bir balik..aklima da gelmedi degil, tabii yanilmamistim..ilk sinagrit palazini da tekeneye almistim63...
Saat 19:45..Gunes bulutlarin ardinda kaybolmaya baslamisti,avimi sonlandirip,limanin yolunu tuttum74.
Bundan guzel avlar sizlerin olsun76

YARISMA:11. Fotograftaki(son fotograf) ne olabilir sizce?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
fotografta gozuken sizce ne olabilir?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli ve afiyet olsun Faruk abi..,
Maşallah çok güzel görünüyorlar..
en son resmi çözemedimSiyirdim
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
u_boy yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Faruk abi..,
Maşallah çok güzel görünüyorlar..
en son resmi çözemedimSiyirdim
tesekkurler Umit..
sana da bol balikli avlar dilerim..
son fotoya,iyi bakmadin kesin..aslinda sen onu cozerdinSiyirdim
Bul
bereketli olsun faruk abi raporun detaylı cevap sabah işten gelince son fotoyu ben çözdüm önceden iki sırtıydı şimdi üç oldu cevap yeterlimi.GulumseAlkisAlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun faruk abi raporun detaylı cevap sabah işten gelince son fotoyu ben çözdüm önceden iki sırtıydı şimdi üç oldu cevap yeterlimi.GulumseAlkisAlkisAlkisSeerf
tesekkur ederim Ismail...
cevap galiba yeterliSeerf
rastgele
Bul
faruk abi güzel sayılcak kadar balık almışsın tebrikler abim. son resim de kamışın sudaki görüntüsü haricindesoda bir hareket var ama çozemedim başka bir şeySnifsinf. rasgele.AlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:faruk abi güzel sayılcak kadar balık almışsın tebrikler abim. son resim de kamışın sudaki görüntüsü haricindesoda bir hareket var ama çozemedim başka bir şeySnifsinf. rasgele.AlkisAlkisAlkis
tesekkurler Sedat...
guzel bir sirti gunuydu..
evet dogru kamisin suda yansimasi...,sudaki hareket teknenin seyir halinde olmasindan..baska bir sey yok
rastgele
Bul
lüfere niyet sinarite kısmet olmuş bereketli olsun faruk abi,sendne bu sezonda trofeler bekliyoruz SeerfrastgeleAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:lüfere niyet sinarite kısmet olmuş bereketli olsun faruk abi,sendne bu sezonda trofeler bekliyoruz SeerfrastgeleAlkis
tesekkurler Nihat...
evet dedigin gibi oldu..
bu gun carsida,cok lufer muhabbeti oldu,acaip heyecanlandim,,fakat luferde bir sey olmadi..
bu yukarida yazdigin...tesekkur ederim de.......
hic olamzsa cogulda degilde,sadece trofe yazsaydin yaw..Siyirdim
simdi dusunceye koydun beni..Siyirdim
elimizden geldigi kadar bir seyler yapmaya calisacagiz..
aslinda varya,buyuk oynayacaksin abicim..hemfikirim...
rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Açikta bir av günü daha :) SpinAvcısı 15 2,068 15-01-2016, 08:48
Son Yorum: yaser2sultan
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,095 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  bayramın birinci günü fotokopici 17 2,494 03-11-2012, 09:25
Son Yorum: fotokopici
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,108 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,658 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Az ama zevkli YaKaMoZ 34 3,983 17-02-2012, 10:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 10,972 22-12-2011, 18:39
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,339 28-09-2011, 23:42