Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ozanand sedat istavrit.
sedat çok fazla ümitlenme benden sana sıra gelmez sana ..93.8 cm lik levreği çekeceğim ahanda buraya yazıyorum..bidahada benle görüşmeyeceğinide biliyorum...bendenden söylemesi,,benim olduğum yerde sen balık tutamazsın kısmetini kapatıyorum çünki..bu sene sana balık yok önce ben tutayım ki sana sıra gelsin..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:sedat çok fazla ümitlenme benden sana sıra gelmez sana ..93.8 cm lik levreği çekeceğim ahanda buraya yazıyorum..bidahada benle görüşmeyeceğinide biliyorum...bendenden söylemesi,,benim olduğum yerde sen balık tutamazsın kısmetini kapatıyorum çünki..bu sene sana balık yok önce ben tutayım ki sana sıra gelsin..
valla dogru diyon yanında kaya balıgı bıle tutamıyom var sende bı gudumetsızlık ama yıne dıyom ılk balık bende gorucen he valla kafamı bozma almayı unuturum senıSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimHappyHappy
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Valla önce kim tutar bilmem ama.Genelde böyle büyük balıkları önce acemiler tutar sonra ustalar tutuar diye düşünüyorum. Aceminin şansı bol olur ya.SiyirdimSiyirdimSiyirdim
rasgelebalık yazdı:Valla önce kim tutar bilmem ama.Genelde böyle büyük balıkları önce acemiler tutar sonra ustalar tutuar diye düşünüyorum. Aceminin şansı bol olur ya.SiyirdimSiyirdimSiyirdim
aynen katılıyom bundan onceki balıgım çupraydı gumuldurde 2 mt lik bır tekneyle acılıdık suya yanımızdakı adama dedımkı ben burda cupra tutarmıyım adamda 25 senedir burda avlanıyom burdan hiç çupra almadım dedi .
oltayı suya saldım gum bı kafa ve çupra adam şokkkkk. oha dedi sende nasıl bır bal var ya dedi ama o balık benım için ordaydı haberı yoktu amcanın ozanada yapacam aynını SiyirdimSiyirdimSiyirdimbenı bekleyen bır trofe var orda...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
maşallah ekip güzel balık güzel elinize sağlık,çıtır çıtır misss.afiyetler olsun.
paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:maşallah ekip güzel balık güzel elinize sağlık,çıtır çıtır misss.afiyetler olsun.
paylaşım için teşekkürler.
sagol aytekın sen nerelerdesin bayadır goremıyom seni Snifsinf
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
BALIK and OZAN yazdı:sedat çok fazla ümitlenme benden sana sıra gelmez sana ..93.8 cm lik levreği çekeceğim ahanda buraya yazıyorum..bidahada benle görüşmeyeceğinide biliyorum...bendenden söylemesi,,benim olduğum yerde sen balık tutamazsın kısmetini kapatıyorum çünki..bu sene sana balık yok önce ben tutayım ki sana sıra gelsin..
valla kusura bakmayın beyler sizi meraya getiririm gerekli bilgileri veririm sonra ben levreğimin peşine düşerim artık acemimi tutar ustamı tutar farketmez pişirir yeriz Gulumse,
30 senedir oradayız hep yapmayı düşünüpte yapmadıgım birşeyi yapmayı düşünüyorum fenerden at çek bakalım nasıl olacak,işin kötüsü ben makineyi aldımda kamışı almadım onuda halletmem lazım o zamana kadar.
Bul
bizi fenere atıp gidecekmisin yoksa abicim..valla açlıktan ve susuzlultan ölürüz..kamışı alalım bir an önce sana abicim..ama sanmıyorum abi gece yada sabah ilk ışıklarda yapmak lazım..ben yemli beklemek istiyorum yukarıdan aşağıya...
Seerf
Bul
Tropheus yazdı:valla dogru diyon yanında kaya balıgı bıle tutamıyom var sende bı gudumetsızlık ama yıne dıyom ılk balık bende gorucen he valla kafamı bozma almayı unuturum senıSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimHappyHappy
canın sağolsun seni çok özleyeceğim...belki bir gün gelirsin benide almayı hatırlarsın..ama döndüğünde ben olmiycim.25 mtlik guletimle boğazda çapari yapıyor olacağım..ve sen bana pişmanım diyeceksin ununtamamalıydım seni diyeceksin..ben hadi be ordan diyeceğim diirek ereğliye geçeçeğim guletle..Happy
Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi sedata demiştim sen dünyanın parasını dökeceksin kamışa makineye sonra ben seni getireceğim meraya 3 liralık misina 10 kuruşluk kanca 1 liralık kurşun yani topu topu en fazla 10 liralık takımla levreği tutacağız demiştim Siyirdim
ben levreği tutturayım o zaman konuşacağım şimdilik susuyorum dilimden çekeceği var hemşerimin HeheSiyirdim

Aynı kanıdayım Nihatcım.Aynı durumları bende yaşıyorum.Bir dünya malzeme aldım,bir lidaki bile yakalayamadım.Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/10/2016 Haftaiçi akşam sarıkanat ve istavrit avım uerol67 22 2,441 14-11-2016, 14:38
Son Yorum: uerol67
  08/07/2014 akşam suyunda karagöz,istavrit.. BALIK and OZAN 18 3,921 24-08-2014, 12:25
Son Yorum: Avcı Altan
  küçükyalı istavrit avı 20.08.2012 BALIK and OZAN 25 3,510 23-08-2012, 16:55
Son Yorum: yycolak
  küçükyalı istavrit avı 22/05/2012 BALIK and OZAN 36 4,651 29-05-2012, 22:04
Son Yorum: BALIK and OZAN
  11-05-2012 Nihat-Burak-Necdet istavrit avı nihatkr 51 4,838 17-05-2012, 16:17
Son Yorum: eşref sürek
  av zamanı istavrit ssevdim 17 3,981 27-09-2011, 23:12
Son Yorum: xfisher
  istavrit ssevdim 15 2,851 22-09-2011, 22:03
Son Yorum: ssevdim
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,458 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  27 temmuz 2011 İSTAVRİT yalova tatar 37 5,216 01-08-2011, 18:59
Son Yorum: MaVrUşGiL
  25.05.2011 kuleli sardalya istavrit avı BALIK and OZAN 16 4,208 05-06-2011, 16:40
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi